Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok nőtársam miért viszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőtársam miért viszi vásárolni magával a férfit?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül párkapcsolati probléma, de nem tudtam, hova írjam. Én ezt sosem értem. persze, ha közösen vesztek valamit, pl. bútort, az más kérdés. De minek kell elvinni a pasit azért, hogy te vegyél egy cipőt? Ebben mi a jó?
2017. okt. 22. 21:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2017. okt. 23. 00:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kontrollnak. Azon kívül, hogy szeretek vele lenni, és kikérni a véleményét dolgokról mielőtt megveszem, ha vele megyek vásárolni, kevesebbet költök, célirányosabban és gyorsabban vásárolok és hamarabb végzek, ami mindkettőnknek jó, mert akkor van időnk bemenni valahová kajálni, vagy hamarabb hazamenni és egy hatalmasat szexelni.
2017. okt. 23. 00:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva van.

A férjem imád vásárolni, napokig kering egyik üzletből a másikba, mire talál egy cipőt vagy farmert. (Nem túlzás. Az esküvőnkre két hétig!!! kereste a tökéletes bőrcipőt. Katasztrófa.)

Én gyorsan szoktam végezni. Tudom, mit akarok, mekkora a méretem, megvannak a kedvenc üzleteim. Maximum 20 perc. De akkor már hosszú volt a sor. :)

Mégis mindig megyek vele vásárolni. Szereti, ha ott vagyok, elmondom, mi tetszik mi nem, beülünk közben enni, hülyéskedünk, beszélgetünk. Amikor már nagyon unom a boltokat, azt persze látja rajtam. ;)

2017. okt. 23. 07:01
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Az igen utolsó! :D Érdekes egy férfi lehet melletted!

Egyébként én is a gyors vásárlók csapatát erősítem.

Nem feltétlenül jó oldalról nézzük a helyzetet. Mi van ha nem a nő VISZI magával a férfit, hanem a férfi KÍSÉRI a nőt vásárolni? Miért is ne? Együtt vannak legalább. Mit csináljon addig nézzen focit otthon a fotelből és sörözzön?

2017. okt. 23. 08:54
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Én jobb szeretek egyedül vagy baràtnővel. Ha ott van velem a pasim, csak a sòhajtozàs, a vilàgfàjdalom az arcàn és a menjünk màr nézés van... ki kivàncsi erre? :D különben se szòljon bele mit veszek.
2017. okt. 23. 09:13
 16/16 A kérdező kommentje:

"Nem feltétlenül jó oldalról nézzük a helyzetet. Mi van ha nem a nő VISZI magával a férfit, hanem a férfi KÍSÉRI a nőt vásárolni? Miért is ne? Együtt vannak legalább. Mit csináljon addig nézzen focit otthon a fotelből és sörözzön?"

Ez sarkítás. A kérdésem arról szólt, amikor viszik, nem amikor kísér. És nyilván értelmese is csinálhat helyette.

2017. okt. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!