Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőtársam miért viszi vásárolni magával a férfit?
Nálunk fordítva van.
A férjem imád vásárolni, napokig kering egyik üzletből a másikba, mire talál egy cipőt vagy farmert. (Nem túlzás. Az esküvőnkre két hétig!!! kereste a tökéletes bőrcipőt. Katasztrófa.)
Én gyorsan szoktam végezni. Tudom, mit akarok, mekkora a méretem, megvannak a kedvenc üzleteim. Maximum 20 perc. De akkor már hosszú volt a sor. :)
Mégis mindig megyek vele vásárolni. Szereti, ha ott vagyok, elmondom, mi tetszik mi nem, beülünk közben enni, hülyéskedünk, beszélgetünk. Amikor már nagyon unom a boltokat, azt persze látja rajtam. ;)
Az igen utolsó! :D Érdekes egy férfi lehet melletted!
Egyébként én is a gyors vásárlók csapatát erősítem.
Nem feltétlenül jó oldalról nézzük a helyzetet. Mi van ha nem a nő VISZI magával a férfit, hanem a férfi KÍSÉRI a nőt vásárolni? Miért is ne? Együtt vannak legalább. Mit csináljon addig nézzen focit otthon a fotelből és sörözzön?
"Nem feltétlenül jó oldalról nézzük a helyzetet. Mi van ha nem a nő VISZI magával a férfit, hanem a férfi KÍSÉRI a nőt vásárolni? Miért is ne? Együtt vannak legalább. Mit csináljon addig nézzen focit otthon a fotelből és sörözzön?"
Ez sarkítás. A kérdésem arról szólt, amikor viszik, nem amikor kísér. És nyilván értelmese is csinálhat helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!