Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőtársam miért viszi vásárolni magával a férfit?
Mondjuk azért, mert élvezitek egymás társaságát? :D
Tudod, néhány párkapcsolatban a felek évek után is szeretnek együtt lenni, még vásárláskor is, és a fiúnak nem nyűg, sőt,m szeret a lánynak segíteni közbe. megfogni a táskáját, hozni egy kisebb méretet, segíteni a döntésbe :)
Ilyenkor általában a férjem is vásárol magának ruhát/cipőt, letudjuk együtt. Meg véleményezzük is egymást, hogy áll valami stb. Ő nincs ettől kiakadva, mondjuk nem is az a nő vagyok, aki 3 órát tököl egy cipővásárlással.
N29
3. Választ adom én is..
Az én párom is szeret eljönni velem, közben beszélgetünk van hogy jókat nevetünk egy két ruhán.. ugyan úgy elkísérem én is a pasi részlegre stb. Segítünk egymasnak pl ha nem jó a méret akkor hozunk másikat véleményt mondunk stb.. nemtudom mi ezzel a baj.
nem kell vinni, párom kifejezetten szeret vásárolni és nézelődni, jobban is mint én
az pl. jó, hogy ilyenkor is együtt megy az idő, tudunk beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!