Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hülye, mert nem akarok elmenni az exe házibulijába?
Szia,én sem mennék a helyedben.Eleve furcsa egy szitu.Biztos van ahol ez működik,de én még nem láttam olyat,ahol ne okozott volna bonyodalmat.
Az viszont biztos,hogy hosszútávon nem asszisztálnék hozzá.
Nekem idő kérdése lenne,hogy mikor mondanám neki,hogy a buli előtt úgy készülődjön,hogy már nem kell visszajönnie.
Mielőtt bárki nekem esne- ez egy vélemény.
Az enyém.Mindenki úgy csinálja,ahogy akarja.Volt már részem hasonlóban.Utólag úgy éreztem kár volt jó pofát vágni hozzá,mert zavart.Végül kiderült nem ok nélkül.
Hát nem tudom. Az én férjem nagyon jóban van az exével, èn is két exemmel. Mindhárom ex (a férjemé meg az enyémek is) ott voltak az esküvőnkön, mi is az övéken.
Nyilván sokmindentől függ. Az exnek van azóta valakije?
Amúgy ha nem fogadnà el az ex hogy már veled van, nyilván nem hívna el téged. Ez pont azt mutatja, hogy túllépett a pasidon, és nincs mitől fèlned.
Attól már inkàbb, ha csak egyedül hívná. De ha te is meg vagy hívva, akkor ott szerintem nincs semmi gàz.
Amúgy èn pl szuper jól megértem magam a férjem exével. Még mondta is az elején hogy mennyire örül, hogy velem jött össze. A korábbi barátnője pl konkrétan tiltotta ettől a lánytól, mi meg az első perctől jól kijöttünk.
Igaz, hogy én abszolúte nem vagyok fèltékeny, de a férjem tudja, hogy ha megcsal, akkor az volt az utolsó hùzása. :) Amíg a bizalmam nem játssza el, nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!