Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarok mindig megfelelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok mindig megfelelni annak a fiúnak, akivel randizom?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy akárhányszor megismerek valakit, időt töltünk együtt, felmérem, hogy mi az ideálja, mi tetszik neki, hogy kéne vele viselkedni ahhoz, hogy én tetsszem meg neki és olyan szerepet kezdek el felvenni. Úgy érzem, hogy iszonyú bizonytalan vagyok és ha egy srácnak a kedves, vidám lányok tetszenek, akkor elkezdek úgy viselkedni, pedig nem vagyok ez a tipikus nagyon közvetlen, nyitott, vidám lány. Valahogy félek, hogy a külsőmmel vonzom be csak a fiút, de a belsőmet nem szeretné és előbb-utóbb lelép egy teljesen más típussal. Ha tudom róla, hogy a visszafogott lányok tetszenek neki, akkor én is visszafogom az öltözködésemet, ha a bevállalósabb csajok, akkor meg úgy kezdek el öltözni. Nem tudom, hogy szüntethetném meg ezt, nem akarok mindig azon agyalni, hogy milyennek kéne lennem, hogy a fiú szeressen. Hogy szüntethetném meg ezt a hülyeséget?
2017. júl. 18. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Légy magad! Miért olyan bonyolult ez? Előbb-utóbb lesz majd valaki, akinek pont úgy kellesz.
2017. júl. 18. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is fogalmazd meg magadnak, sőt agyalj nagyon sokat azon, hogy milyen is vagy valójában belül. Gyakorold is otthon, tehát ne csak agyalj rajta, hanem gyakorlatba is ültesd át. Aztán kezdj el úgy viselkedni az emberek között is ami te vagy belül. Egy idő után meg fog nőni az önbizalmad, és egyre természetesebben fogsz tudni viselkedni. Persze eleinte valszeg félni fogsz mutatni azt hogy ki is vagy valójában, de pont ezek fognak megerősíteni, és önbizalmat adni. Viszont ezek után már nem az fog érdekelni, hogy ez meg-e fog felelni a fiúknak vagy azoknak a fiúknak, hanem az, hogy kiknek is jön be az aki te vagy, és így fogsz azok közül keresni egy olyat aki neked is bejön. Minél erőteljesebben(tehát minél több bizalommal magadban) adod önmagad, annál több embernek fog bejönni amúgy.;)
2017. júl. 18. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól làtod a helyzetet, nagyon bizonytalan vagy. Nincs semmi önértékelésed sajnos. Ha nem vagy alapvetően nyitott személyiség akkor ne jàtszd meg magad. Ezzel hazugsàgra építesz egy kapcsolatot még az ismerkedésnél, ami így halàlra van ítélve. Hidd el, nem lehet évekig, egy életen àt színészkedni. Lesz majd aki olyannak szeret amilyen vagy.

Én magamnak való, nem bulizós, nem csavargós zàrkózott típusú ember vagyok, nem szeretek tàrsasàgba jàrni, nem érzem jól magam sok ember között. Nàlam a bizalmat ki kell építeni, nem adom senkinek ingyen, nem jàr alapból. Ha elàruljàk akkor többet nem szerzik vissza soha. Ettől függetlenül szeretem azt a nőt aki vagyok belül ( a külsőmet nem), és senki kedvéért nem vàltoznék meg. Értékes embernek tartom magam. Akiben meg tudok bízni, annak teljesen megnyílok. Ezt eddig csak egy embernek sikerült elérni , a férjemnek. Szóval még anyàm sem ismer annyira, mint ő. Ès ezt most nem arra értem, hogy azért mert köztünk van fizikai kapcsolat , szex is. Ez inkàbb a lelki kapcsolatra vonatkozik, és az életemnek elég sok mozzanatàra amiről senki màs nem tud mert nem bíztam màsban, hogy elmondjam. Ha én talàltam pàrt így akkor te is fogsz:)

2017. júl. 18. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!