Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok mindig megfelelni annak a fiúnak, akivel randizom?
Jól làtod a helyzetet, nagyon bizonytalan vagy. Nincs semmi önértékelésed sajnos. Ha nem vagy alapvetően nyitott személyiség akkor ne jàtszd meg magad. Ezzel hazugsàgra építesz egy kapcsolatot még az ismerkedésnél, ami így halàlra van ítélve. Hidd el, nem lehet évekig, egy életen àt színészkedni. Lesz majd aki olyannak szeret amilyen vagy.
Én magamnak való, nem bulizós, nem csavargós zàrkózott típusú ember vagyok, nem szeretek tàrsasàgba jàrni, nem érzem jól magam sok ember között. Nàlam a bizalmat ki kell építeni, nem adom senkinek ingyen, nem jàr alapból. Ha elàruljàk akkor többet nem szerzik vissza soha. Ettől függetlenül szeretem azt a nőt aki vagyok belül ( a külsőmet nem), és senki kedvéért nem vàltoznék meg. Értékes embernek tartom magam. Akiben meg tudok bízni, annak teljesen megnyílok. Ezt eddig csak egy embernek sikerült elérni , a férjemnek. Szóval még anyàm sem ismer annyira, mint ő. Ès ezt most nem arra értem, hogy azért mert köztünk van fizikai kapcsolat , szex is. Ez inkàbb a lelki kapcsolatra vonatkozik, és az életemnek elég sok mozzanatàra amiről senki màs nem tud mert nem bíztam màsban, hogy elmondjam. Ha én talàltam pàrt így akkor te is fogsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!