Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarok ennyire megfelelni a baratomnak?
Csak akkor engedem, hogy lasson, ha jol nezek ki, de neha meg igy is kevesnek erzem magam.
Ha fel orara futunk ossze, akkor is orak hosszat keszulodom...
22N
Nd cseszegessétek! :)
Alapbol nőcis vagy! Nem megfelelni szeretnél! Adsz magadra hogy tetszél. Megtiszteled vele.
Remélem ő is figyelmes ilyenekre! Aranyos vagy!
Szerintem ez teljesen rendben van. Tetszeni akarsz neki gondolom a környezetednek is. Szerencsés a párod :)
26F
Nincs önbizalmad, vagy tudod hogy a pasi ezt szereti (a sminket, vagy nemtom mit csinálsz)
Mondjuk egy alap mindenkinél van, pl tiszta haj, csinos ruha, a többi az már egyéni :)
Szép dolog, hogy megtiszteled ezzel, de ha hosszú távra terveztek, nem árt kicsit lefaragni a dologból. Képzeld el esetleg, hogy mellette ébredsz, akkor te is kócos vagy, álmos szemekkel... :) Télen te is leszel náthás, meg egyéb ilyen apróságok. Ő sem mindig tökéletes, és ha szeret téged, akkor szívesen látna akkor is, amikor épp nem perfektül nézel ki. :)
(Én is ilyen voltam amúgy, egészen addig, amíg egyszer "véletlenül" egy nem várt talinál összefutottunk úgy a párommal, hogy nem készülődtem az ő kedvéért. Megjegyezte, hogy mennyivel jobban tetszik neki, hogy nincs kiemelve a szemem. Azóta nem érzem fontosnak minden alkalomra a csini sminket. :)
De ugyanezt ráhúzhatod csini rucira vagy belőtt frizurára is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!