Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám tiltja, hogy találkozzak a szerelmemmel. Mindig az azt mondja, hogy még túl fiatal vagyok ehhez. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 18:46
11/23 anonim válasza:
Még mindig nem mondta, hogy lány a szerelme :D
12/23 anonim válasza:
18:54:
Akkor ez mi?
"A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem zűrös LÁNY"
13/23 anonim válasza:
Azt mondta nem zűrös lány. Szerintem a fiúk sem zűrös lányok.
14/23 anonim válasza:
Egyébként viccet félretéve szerintem is fateroddal beszélj, ő biztosan jobban átérzi a problémádat. Nem tudom a szüleid nem voltak szerelmesek 15 évesen?
15/23 A kérdező kommentje:
A faterom is mindig azt mondja, hogy miért nem tudok még gyerek maradni, meg hogy élvezzem ki a gyerekkorom.
2010. máj. 29. 19:04
16/23 A kérdező kommentje:
Pedig én nagyon szeretem és nem nagyon bírom már nélküle. Soha nem hittem volna, hogy valakit így tudok szeretni.
2010. máj. 29. 19:11
17/23 anonim válasza:
mondd h te a gyerekkorodat ezzel akarod teljessé tenni, és így akarod élvenzni....;)
Azt hozd fel h ez a te életed, de (magán)ügyeid, mért tartanak vissza.....valamelyik pasi örülne ha 15 évesen csajozhatna! na!:D biztos eltudsz beszélgetni a szüleiddel....ha meg nem engednek menj engedély nélkül...:D:D énis ezt szoktam csinálni:P
14/L
18/23 anonim válasza:
xD
Én ha casjozni meek megsekérdezem anyámat csak mondom h meek csajozni:D
14/F:D
19/23 anonim válasza:
vagy lógj el, nem kell jokisfiúak lenni ahhoz h csajozz..és hiddel a lánynak is bejön az hha esetleg miatta megszegsz majd 1-2 szabályt : )
14/L
20/23 anonim válasza:
Sajnos van ilyen, a szülők nem bírnak haladni a korral, apád meg azért mert 15 évesen még egy magábafordult csicska volt, nem biztos, hogy te is az légy. Persze szülői tisztelet kell, de szerintem jobb, ha megfogadod, időnként nem kell hagyni, hogy mindent a szüleid irányítsanak, ne kérdezz ezesetben semmit, csak mondd, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!