Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok, benne vagyok egy háromszögben, amibe nem akartam belekerülni.
Szóval dióhélyban: buliban voltunk. barátnőm hazament, mert nem érezte jól magát. a barátja pedig rámnyomult, leitatott, utána mondta, h hazavisz. elvitt magához, én azt sem tudtam, hol voltam, és teljesen ko voltam, elkezdett vetkőztetni, szval lefektetett. DE ÉN NEM TUDTAM MIT TESZEK!!! :\\\\\\\'( másnap elmondta bnőm barátja, h mi történt, és nem akartam elhinni, alig emlékeztem rá, persze pillanatok beugranak, de ennyi. ez volt ugye hétvégén, ma felhívott, h kíván és találkozni akar velem!! de én nem mentem. a barátnőm miatt!! neki ő a barátja... istenem... :\\\\\\\'( mit csináljak?? próbálom kerülni, de hív!! nem akarom, h barátnőm akármit is megtudjon, borzasztó lelkiismeretfurdalásom van, egyfolytában sírok, h ezt tettem, de nem tudok rajta változtatni :( mit csináljak??
tudom, h ribancnak meg hülye kurvának gondoltok, de higyjétek el, volt kapcsolatom, 17hónapig, szerettem, egyszer sem csaltam. és tudok SZERETNI és tudom mi az BARÁTSÁG és SZERELEM, de egyszerűen ez a hétvége borzalmas volt!!!! :(
hú, rendben!! köszönöm!!! akkor addig nem mondom el, majd beszélek vele, szerintem legközelebb pénteken, mert max akkor találkozok vele, vagy pontosan nem tudom, de akkor leszünk fent a többiekkel.
de annyira félek... és annyira szégyellem magam :( de hiába írom.:(
"Miért is jelentené föl? Mert meghívta pár teljesen legális italra, amit nem ráerőszakolt, utána pedig teljesen önként szexuális kapcsolatot létesített vele?"
nem volt önként. nem egyezett bele. lásd itt: "és teljesen ko voltam, elkezdett vetkőztetni, szval lefektetett. DE ÉN NEM TUDTAM MIT TESZEK!!!"
a pasi megdugott egy öntudatlan nőt. higyjél nekem, erre nehéz rásütni a "kölcsönös akarat"-ot. márpedig ha az nincs, akkor nemi erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!