Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Teljesen tanácstal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok, benne vagyok egy háromszögben, amibe nem akartam belekerülni.

Figyelt kérdés

Szóval dióhélyban: buliban voltunk. barátnőm hazament, mert nem érezte jól magát. a barátja pedig rámnyomult, leitatott, utána mondta, h hazavisz. elvitt magához, én azt sem tudtam, hol voltam, és teljesen ko voltam, elkezdett vetkőztetni, szval lefektetett. DE ÉN NEM TUDTAM MIT TESZEK!!! :\\\\\\\'( másnap elmondta bnőm barátja, h mi történt, és nem akartam elhinni, alig emlékeztem rá, persze pillanatok beugranak, de ennyi. ez volt ugye hétvégén, ma felhívott, h kíván és találkozni akar velem!! de én nem mentem. a barátnőm miatt!! neki ő a barátja... istenem... :\\\\\\\'( mit csináljak?? próbálom kerülni, de hív!! nem akarom, h barátnőm akármit is megtudjon, borzasztó lelkiismeretfurdalásom van, egyfolytában sírok, h ezt tettem, de nem tudok rajta változtatni :( mit csináljak??

tudom, h ribancnak meg hülye kurvának gondoltok, de higyjétek el, volt kapcsolatom, 17hónapig, szerettem, egyszer sem csaltam. és tudok SZERETNI és tudom mi az BARÁTSÁG és SZERELEM, de egyszerűen ez a hétvége borzalmas volt!!!! :(

2008. okt. 21. 22:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

ahogy én látom a dolgot, maximum abban vagy hibás, hogy hagytad magad leitatni. a pasit meg ezzel már fel lehet jelenteni nemi erőszakért.

ha viszont tényleg a legjobbat akarod a barátnődnek, igenis mondd meg, miféle ember a pasija; egyrészt, mert ha egyszer megcsinálta ezt vele (mármint hogy megcsalta), akkor megteszi mégegyszer, meg még sokszor; másrészt, az ilyen genny alakból azt is simán kinézem, hogy amikor majd szakit a barátnőddel, csak geciségből is elmeséli a ti kis "kalandotokat", ő már nem veszit semmit, titeket meg jól összeugraszt, és akkor már nem fogod tudni kimagyarázni magad.

2008. okt. 21. 22:38
 2/16 A kérdező kommentje:
de nem mondhatom el!!! :( és igazából nem tudom mit tegyek... mindenki kedveli őt, mert, hogy ő mennyire aranyos, meg figyelmes meg kedves... nem hinné el nekem, és tudom, hogy nekem sosem bocsájtaná meg!!! meg is értem, de azt nem tudom, hogy a hapsival mit csináljak, mert egy társaságban leszünk, ha a barátnőmmel vagyok felmegyünk a többi barátnőmmel is, ő majd jönni fog, pedig én velük szeretnék lenni :(
2008. okt. 21. 22:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor meg minek kérdezel? de most őszintén. megmondtam, szerintem mit kéne csinálni. de nem, te eldöntötted, hogy homokba dugod a fejed; hagyod, hogy a barátnődet egy ilyen pasi tovább szivassa, és valószinűleg nálad is fog párszor próbálkozni, ha ügyes, még le is itat, és meg is dug.
2008. okt. 21. 22:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mindenképpen beszélj a barátnőddel, ésmeséld el neki a történteket. Akkor talán a lelkiismereted is megnyugszik,és tudod, fő az őszinteség. a pasit megmidnenképpen kerüld, hogy a barátnőd lássa rajtad,hogy téged tényleg nem érdekel, nem akarsz tőle semmit,és úy történt, ahogy te mesélted. Mert előfordulhat, hogy a pasi majd megpróbálja a barátnődnek szépíteni a dolgot,és szegény két tűz közé kerül majd. Onnan gondolom hogy ilyet is megtenne,mert ha már ezt csinálta veled! Ezen tényleg már nemtudsz változtatni,megrötént,vállalnod kell a következményeket.a barátnőd ha nem is azonnal, de idővel megenyhülmajd.Bátorság! remélem segítettem.
2008. okt. 21. 22:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

még mindig az első vagyok. eszembe jutott még valami. gondolom van egy mp3 lejátszód, remélhetőleg olyan, ami felvenni is tud. (ha nincs, akkor kérjél egyet kölcsön.)

állitsd be felvételre, aztán menj oda a pasihoz, és vond kérdőre, hogy miért csinálta. ha bizonyitékkal mész a barátnődhöz, akkor hinni fog neked, hogy nem te vagy a ludas.

2008. okt. 21. 22:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy ribanc, meg hülye kurva sem, de azért talán nem kellene az eszméletlenségig leinni magad - lehet ám nemet is mondani...
2008. okt. 21. 23:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia. Mindenképp el kell mondanod a barátnődnek, ami történt. Már ha igazán szereted, és barátnak tartod magad. Te szeretnéd ha ezt csinálná az akit szeretsz a hátad mögött? Ez a pasi egy gerinctelen féreg. Az első válaszoló nagyon jó tanácsot adott, vedd fel a beszélgetést, és akkor hinni fog neked. Biztos nehéz lesz a barátnőd szemébe nézni, de tükörbe hogy tudnál nézni, ha mindazt amit tudsz erről a féregről elhallgatnád? Nem hibáztatlak, előfordul az emberrel hogy elveszíti az önkontrolját, de biztos tanultál belőle. Hibás akkor leszel, ha elhallgatod.
2008. okt. 22. 07:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Miért is jelentené föl? Mert meghívta pár teljesen legális italra, amit nem ráerőszakolt, utána pedig teljesen önként szexuális kapcsolatot létesített vele? Ha utána megbánja, az már lényegtelen.

Amúgy az alkohol nem vesz rá olyanra, ami fel sem merül benned. Az alkohol gátlásokat old, nem támaszt új gondolatokat.

Amúgy valóban az lenne a legfairebb, ha elmondanád, vagy megbeszélnéd rendesen a sráccal.

2008. okt. 22. 09:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Az alkohollal vigyázni kell. Terhességet okoz.

A story úgyis kiderül. Két hét múlva az egész baráti kör tudja. A kérdés csak az hogy kinek a verzióját ismerik meg.

Persze,h mond el a barátnődnek. Persze, h haragudni fog, de ha szerencséd van, inkább a pasira.

2008. okt. 22. 10:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia! Csak akkor járható a "De nem mondhatom el", ha a pasi is így áll hozzá, mivel ez a fickó úgy gondolja, hogy ennek lehet folytatása mindenképpen mond el a barátnődnek. Ha igaz barátnőd akkor észreveszi rajtad, hogy valami nem okés és akkor vagy hazudsz vagy elmondod neki az igazat. Nyilván nem akarsz hazugságot hazugságra halmozni, pedig ennek ez lesz a folytatása. Mindenképpen ülj le vele kettesben és mond el neki, hogy mi történt. Minél tovább halogatod, annál nagyobb fájdalmat okozol nem csak magadnak, hanem a barátnődnek is. Azzal meg maximálisan egyetértek, hogy előbb a te verziódat ismerje meg a barátnőd, mint a pasiét. Szedd össze magad és vágj bele.
2008. okt. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!