Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok, benne vagyok egy háromszögben, amibe nem akartam belekerülni.
Szóval dióhélyban: buliban voltunk. barátnőm hazament, mert nem érezte jól magát. a barátja pedig rámnyomult, leitatott, utána mondta, h hazavisz. elvitt magához, én azt sem tudtam, hol voltam, és teljesen ko voltam, elkezdett vetkőztetni, szval lefektetett. DE ÉN NEM TUDTAM MIT TESZEK!!! :\\\\\\\'( másnap elmondta bnőm barátja, h mi történt, és nem akartam elhinni, alig emlékeztem rá, persze pillanatok beugranak, de ennyi. ez volt ugye hétvégén, ma felhívott, h kíván és találkozni akar velem!! de én nem mentem. a barátnőm miatt!! neki ő a barátja... istenem... :\\\\\\\'( mit csináljak?? próbálom kerülni, de hív!! nem akarom, h barátnőm akármit is megtudjon, borzasztó lelkiismeretfurdalásom van, egyfolytában sírok, h ezt tettem, de nem tudok rajta változtatni :( mit csináljak??
tudom, h ribancnak meg hülye kurvának gondoltok, de higyjétek el, volt kapcsolatom, 17hónapig, szerettem, egyszer sem csaltam. és tudok SZERETNI és tudom mi az BARÁTSÁG és SZERELEM, de egyszerűen ez a hétvége borzalmas volt!!!! :(
ahogy én látom a dolgot, maximum abban vagy hibás, hogy hagytad magad leitatni. a pasit meg ezzel már fel lehet jelenteni nemi erőszakért.
ha viszont tényleg a legjobbat akarod a barátnődnek, igenis mondd meg, miféle ember a pasija; egyrészt, mert ha egyszer megcsinálta ezt vele (mármint hogy megcsalta), akkor megteszi mégegyszer, meg még sokszor; másrészt, az ilyen genny alakból azt is simán kinézem, hogy amikor majd szakit a barátnőddel, csak geciségből is elmeséli a ti kis "kalandotokat", ő már nem veszit semmit, titeket meg jól összeugraszt, és akkor már nem fogod tudni kimagyarázni magad.
még mindig az első vagyok. eszembe jutott még valami. gondolom van egy mp3 lejátszód, remélhetőleg olyan, ami felvenni is tud. (ha nincs, akkor kérjél egyet kölcsön.)
állitsd be felvételre, aztán menj oda a pasihoz, és vond kérdőre, hogy miért csinálta. ha bizonyitékkal mész a barátnődhöz, akkor hinni fog neked, hogy nem te vagy a ludas.
Miért is jelentené föl? Mert meghívta pár teljesen legális italra, amit nem ráerőszakolt, utána pedig teljesen önként szexuális kapcsolatot létesített vele? Ha utána megbánja, az már lényegtelen.
Amúgy az alkohol nem vesz rá olyanra, ami fel sem merül benned. Az alkohol gátlásokat old, nem támaszt új gondolatokat.
Amúgy valóban az lenne a legfairebb, ha elmondanád, vagy megbeszélnéd rendesen a sráccal.
Az alkohollal vigyázni kell. Terhességet okoz.
A story úgyis kiderül. Két hét múlva az egész baráti kör tudja. A kérdés csak az hogy kinek a verzióját ismerik meg.
Persze,h mond el a barátnődnek. Persze, h haragudni fog, de ha szerencséd van, inkább a pasira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!