Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit tennétek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek ha a párotok azt mondaná, hogy mindig szégyenkeznie kell az öltözködésetek végett?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 22:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
én azt tartom hogy ha egy nő szép és van mit rajta látni akkor azt ne szégyellje,hanem bátran mutassa meg a világnak.....számomra ez a stílus nem ribis!
2010. máj. 28. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Számodra lehet,hogy nem,de a pasidnak nem tetszik.Vagyis lehet,hogy tetszik,ha csak ő lát,de így nem akar téged az utcán mutogatni.Ezt vagy tudomásul veszed és változtatsz vagy marad ez a stílus,de lesz másik pasid.
2010. máj. 28. 22:35
 13/18 A kérdező kommentje:
de mindig meg szoktam kérdezni hogy szép e vagyok nem e ribis!Mindig azt mondta nem ribis,most meg ilyet mond!Szerintem csak féltékeny mert megnéznek az utcán!Ő úgy érzi jól magát ha az olyan stilusú lányokat megbámulhassa mint én,de engem ne nézzen meg senki....!
2010. máj. 28. 22:38
 14/18 anonim ***** válasza:

szia, hat ev hosszu idö. lehet tervezgetne valamit mar veled. a rövid cuccok, magassarku, szexi. de nem a csaladja, vagy esetleg a kollegai elött. az is zavarhatja, hogy mindenki bamul. es szerintem ez azert erthetö.

azert mert szexin es csinosan akarsz öltözködni, lehetsz mellette visszafgogottabb.

talalnod kene egy közeputat. tartsd meg a stilusodat, de finomits rajta. ha az az elmeleted, hogy muogassad amid szep: az, hogy jo alabad, akkor is latszik, ha a bugyidat nem latjak. es ha jo a melled, az is latszik egy szerenyebb dekoltazzsal is. egy fekete magassarku is uyanugy kiemelei az alakodat, mint egy vervörös.

menjetek el esetleg eyütt is vasarolni a baratoddal. tartsd meg a ruhaidat, de legyen olyan is, amit a kedveert is fel tudsz venni, ami nem hivalkodo.

2010. máj. 28. 23:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...!
2010. máj. 28. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
MIATT, nem pedig végett!!!
2010. máj. 28. 23:49
 17/18 anonim ***** válasza:

miko összejöttünk,páromnak nagyon tetszett hogy miniszoknya,tűsarkú,smink (előző barátnője a tipikus szürke egér kategória volt)...

aztán elt az idő,és egyre féltékenyebb lett...vegyek már hosszabb szoknyát,nadrágot,pulcsit nyáron,nemkell smink,fodrász,és egyebek...szerelmes voltam,belementem,mire észbekaptam farmerban,sportcipőben smink nélkül mászkáltam...ő meg nézegette a miniszoknyás lányokat...bajt megelőzendő előszedtem a csinos rucijaimat,nem leszek kisegér aki azért sir mert a pasija mást nézeget...van rajtam nézegetnivaló,nézegessen engem...

hatás megvolt:D

azóta kiegyezkedtünk...ha vele vagyok,akkor ugy öltözök ahogy akarok,ha nem vele akkor szolidabban...

igy féltékenysége is kisebb,meg én is hordom a miniket...

(a nemtulkedves válaszoloknak meg annyit,h a miniszoknyához nem feltétlen társul az üres fej...)

23/N

2010. máj. 29. 08:37
 18/18 anonim ***** válasza:
34%
Lányok, nem értitek a lényeget. Ha az napközben az utcán tűsarkúban ÉS szuperrövid miniben, nagyon kivágott felsőrészben vonultok, akkor minden szembejövő gondolni fog rólatok valami nem túl hízelgőt... Hiszen igenis az első benyomás alapján ítélnek. Ráadásul nem is valami stílusos, vagy kifinomult. Ha ribinek láttatod magad a ruháid, a megjelenésed által, akkor annak is fognak gondolni. Egy dolog, ha buliba kiöltözöl és szexi vagy, de hétköznap iskolába/munkába/közértbe mi a fenének kell "hivatásosnak" öltözni? De nem győzködök senkit, mert igazán nem érdekel, ki hogyan csinál bohócot magából, csak próbáltam elmondani, hogy hiába háborogtok, igenis a ruha sokat számít. És ha már a pasid annyira szégyenkezik miattad, akkor lenne min elgondolkodnod.
2010. máj. 29. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!