Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek ha a párotok azt mondaná, hogy mindig szégyenkeznie kell az öltözködésetek végett?
szia, hat ev hosszu idö. lehet tervezgetne valamit mar veled. a rövid cuccok, magassarku, szexi. de nem a csaladja, vagy esetleg a kollegai elött. az is zavarhatja, hogy mindenki bamul. es szerintem ez azert erthetö.
azert mert szexin es csinosan akarsz öltözködni, lehetsz mellette visszafgogottabb.
talalnod kene egy közeputat. tartsd meg a stilusodat, de finomits rajta. ha az az elmeleted, hogy muogassad amid szep: az, hogy jo alabad, akkor is latszik, ha a bugyidat nem latjak. es ha jo a melled, az is latszik egy szerenyebb dekoltazzsal is. egy fekete magassarku is uyanugy kiemelei az alakodat, mint egy vervörös.
menjetek el esetleg eyütt is vasarolni a baratoddal. tartsd meg a ruhaidat, de legyen olyan is, amit a kedveert is fel tudsz venni, ami nem hivalkodo.
miko összejöttünk,páromnak nagyon tetszett hogy miniszoknya,tűsarkú,smink (előző barátnője a tipikus szürke egér kategória volt)...
aztán elt az idő,és egyre féltékenyebb lett...vegyek már hosszabb szoknyát,nadrágot,pulcsit nyáron,nemkell smink,fodrász,és egyebek...szerelmes voltam,belementem,mire észbekaptam farmerban,sportcipőben smink nélkül mászkáltam...ő meg nézegette a miniszoknyás lányokat...bajt megelőzendő előszedtem a csinos rucijaimat,nem leszek kisegér aki azért sir mert a pasija mást nézeget...van rajtam nézegetnivaló,nézegessen engem...
hatás megvolt:D
azóta kiegyezkedtünk...ha vele vagyok,akkor ugy öltözök ahogy akarok,ha nem vele akkor szolidabban...
igy féltékenysége is kisebb,meg én is hordom a miniket...
(a nemtulkedves válaszoloknak meg annyit,h a miniszoknyához nem feltétlen társul az üres fej...)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!