Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért becsülik le olyan sokan...

Miért becsülik le olyan sokan Európát? Azért igencsak nem kell szégyenkeznie.

Figyelt kérdés

szerintem igenis Európa a világ legszebb földrésze, simán felveszi a versenyt Amerikával, Ázsiával, Ausztráliával...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

de most nincs igazam?:D európa a legszebb

2010. okt. 1. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak az európaiak nézik le.

Az amcsik úgy általánosságban szeretik Európát, csak a nagyon vallásosak nem, Kelet-Ázsiaiak irigylik, mert itt nincs tömegnyomor és mégis modernség van, Ausztrália irigyli, mert nagyobb az árubőség és nincs elzárva a világtól, Afrika irigyli, mert itt jobbak az életkörülmények.

2010. okt. 1. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
szerintem az a baj, hogy Európa elviselhetetlenül unalmas, kivéve talán pár nagyvárost Hollandiában, azt is csak éjszaka. Kelet-Európában ráadásul még nyomorogni is kell, szóval tiszta szívás. :)
2010. okt. 1. 19:36
 3/9 A kérdező kommentje:

miért, Afrikában, Ausztráliában, Ázsiában miért jobb? ott nem unalmas?

és amerika? az ország városaiban csak felhőkarcolók vannak aztán ennyi. az aztán tényleg érdekes. dehát ízlések és pofonok :)

2010. okt. 1. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek, Európa szép. (De mondjál már olyan hitelt érdemlő nyilatkozatokat, amikből azt szűrted le, hogy lebecsülik...)
2010. okt. 1. 19:46
 5/9 A kérdező kommentje:
nagyon sok ismerősömtől hallom, hogy Amerika így meg úgy, sokkal jobb mint Európa, stb.
2010. okt. 1. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az Antarktisz sokkal szebb, mint Európa."

Ezt számtalan fókavadász ismerősöm mondogatja a kocsmában, ahol általában összejövünk

2010. okt. 1. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszolóval értek egyet, ugyebár a szomszéd kertje mindig zöldebb.

És főleg azok gondolkodnak igy, akik még nem jártak másfelé. Félreértés ne essék: máshol is vannak gyönyörű helyek, de mindent összevetve legszivesebben itt (Europában) élek.

2010. okt. 2. 08:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok.

Én mondjuk legszívesebben Amerikában élnek, de nekem Európa simán kiérdemli a "második legjobb hely a bolygón" címet.

2010. okt. 2. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még szerencsére sehol nem hallottam olyat, hogy Európa nem a legjobb hely lenne(bár azt sem, hogy az lenne)...Nem is lehet összehasonlítani más földrészekkel...Ennyire pici kontinens és mégis ilyen színes kultúra, ennyire különböző embercsoportok, ennyi érdekes hely. Én nagyon örülök, hogy ide születtem, Európába...annak is pont a közepébe:-)
2010. okt. 4. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!