Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a barátnőmet arra, hogy kezdjen el fogyózni végre?! (Többi lent)
A helyzet az,hogy a barátnőmön van egy kis felesleg,s állandóan azt hajtogatja nekem,hogy ő mennyire dagadt,meg hogy mit szeretek a testében(mert nekem tetszik!) egyáltalán,hisz tiszta zsír,meg a melleiben mit szeretek,mikor lógnak,a lába ilyen csúnya,az arca meg olyan csúnya,a hasa nagy,a feneke nagy,és túl dagi,nem elégedett önmagával..Egyszóval mindig csak panaszkodik,DE tenni már nem tenne a fogyás érdekében! Állandóan veszi a chipset,a hamburgert,a kólát,a cukros szarokat,szóval csak ilyen egészségtelen cuccokat kajál állandóan..Én meg nem tudom lebeszélni ezekről,mert egyszerűen ilyen témában szarik rám..Félreértés ne essék,nekem tetszik ő így is,de engem NAGYON irritál,ha valaki csak panaszkodik,de a változás érdekében SEMMIT nem tesz..
Szóval: Hogyan vehetném rá arra,hogy végre kezdjen el valamit sportolni,esetleg esténként menjen el futni?! Ajánlottam már ezt neki nem 1x,nagyon lelkes is volt,de csak 5 percig,utána megint belustult... Hihetetlen! :S
Én meg csak azt akarom,hogy végre elégedett legyen önmagával,mert nagyon szép egyébként,de nincs önbizalma egyáltalán.Tehát,hogy vegyem rá,hogy panaszkodás helyett tegyen is végre valamit?!
Köszönöm előre is!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!