Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a barátnőmet hogy fogyjon le egy
kicsit?
Üldözd egy késsel. :P A futás fogyaszt! :D
2009. dec. 19. 13:58
Hát egyszerűen megkérdezed h nincs kedved eljön pl focizni vagy kosarazni ?
3/22 anonim válasza:
célozgass rá, menjetek együtt sportolni.ha nem csak mondod de segitesz is neki benne, kiállsz mellette pl. nem eszel a jelenlétében csokit, nem kap édességet tőled karácsonyra,nem hurkát ebédeltek stb. ezekkel a dolgokkal szerintem eredményes lehet.sok sikert!
hát szerintem tél közepén sehogy se nagyon fogod tudni rávenni :S főleg, hogy jön a karácsony, a kajálás, stb.
inkább majd tavasszal mond neki, hogy menjetek együtt futni vagy biciklizni valamerre :)
2009. dec. 19. 14:00
szerintem ez ugyanaz a kotta, mint amikor ők akarják a pasijukat rávenni, hogy ne igyon, vagy ne kártyázza el a konyhapénzt. a vége is ugyanaz szokott lenni, nem lehet embereken változtatni, az nem fér bele a szerelembe, hogy nagyon szeretlek, DE még jobban szeretnélek, ha egy kicsit ilyenebb, vagy éppen olyanabb lennél. :)
2009. dec. 19. 14:05
Én duci vagyok,és nagyon nem örülnék ha a párom direktbe rám szólna.Közös élvezhető sportban,egészségesebb KÖZÖS étkezésben benne lennék.(Úgy értem a párom azt eszi amit én)Mi tollasoztunk tavasztól-őszig.Az édessége sem kell teljesen kiiktatni A Norbis édességek finomak.Remélem segíthettem.Sok szerencsét!
2009. dec. 19. 14:07
Adok egy tippet... Sok kalóriát éget el, ágyban is lehet csinálni, 2 ember kell hozzá, a kicsiknek úgy tudod elmagyarázni, hogy papás mamást játszotok?
2009. dec. 19. 14:11
Én is meghíztam amióta a barátommal vagyok, és nem kell neki szólni, mert alapvetően engem zavar. Egyébként őt nem zavarja, én meg már lassan tükörbe se akarok nézni. Igyekszem tenni ellene, de nehéz mivel ő ettől még nem változtat az étkezési szokásain, sőt nem szabhatom meg a szüleinek hogy hogy főzzenek mert ezt meg azt nem eszek. Szerintem egy lánynak észre kell vennie. Persze ha ennek ellenére ő jól érzi magát a bőrében akkor ez van. És igaza van annak aki azt mondja, hogy ez olyan mint amikor mi nők próbálunk megváltoztatni egy férfit.
2009. dec. 19. 14:12
Mondd meg neki hogy zavar hogy kövér!!! ezt annyira szeretem... mi pasik gyúrjunk, legyen kockahasunk, ha felszedünk pár kilót már megy a pletyka a barátnőkkel, hogy nem adunk magunkra, igénytelenek vagyunk. Ők meg hízhatnak ameddig akarnak, és ha szóvá teszed, akkor jönni fog a duma hogy: "már nem is szeretsz, mert nem felelek meg így neked!"
Nincs igazam férfitársak? :D
(kivételek vannak természetesen)
2009. dec. 19. 14:37
14.37! Te eddig milyen nőkkel találkoztál? :O
21 éves vagyok, de nekem nincs olyan barátnőm aki ilyenekre panaszkodik, az összes barátnőm odáig van, amikor a barátjuk ereszt végre egy kis pocakot, hogy mennyire szeretik, hogy végre nem lapos. Az én barátom is hízott mióta együtt vagyunk és a saját barátai b@szogatják miatta nem, sőt én inkább amellett vagyok hogy tartsa meg a pocakot.:)
2009. dec. 19. 14:41
Kapcsolódó kérdések: