Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a barátnőmet hogy fogyjon le egy kicsit?
Figyelt kérdés
Amióta együtt vagyunk felszedett pár kilót, de nem akarom ilyen miatt elhagyni mert nagyon szeretem, viszon fizikailag egyre kevésbé vonz. Jó lenne ha leadna pár kilót...hogy vehetném rá ugy hogy ne sértődjön meg?2009. dec. 19. 13:54
11/22 anonim válasza:
14.41 vagyok, javítok : a saját barátai szólnak be, nem én
12/22 anonim válasza:
menjetek együtt vhova. mondjuk úszni, konditerembe, ilyesmik. de finoman rá is vezetheted h neked ezígy nemannyira tetszik.
én amúgy abszolút megértem, ezen nemlehet változtatni, akármennyire is szeretünk vkit, hogy fizikai vonzalmat generáljunk olyas vki iránt, aki egyszerűen ezt nem váltja ki belőlünk. a belsejét attólmég ugyanúgy lehet szeretni, akár kövér, akár vékony, attólmég ugyanúgy jó és kedves, és rendes ember marad, de az agyunkat nemtudjuk befolyásolni, hogyha egyszer vki nem kívánja fizikailag, testileg a dagibbakat.
13/22 anonim válasza:
mennyi az a par kilo? es igy most hany kilo es hozza milyen magas?
14/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány kiló, nem kérdeztem soha, a magasságát se tudom pontosan de ha tippelnem kéne kb 160-165cm magas és olyan 65-70 kiló, nem olyan nagyon kövér, inkább duci, töltött galamb, van mit fogni rajta.
2009. dec. 19. 15:33
15/22 A kérdező kommentje:
mondjuk ha leadna egy 10 kilót már jól nézne ki
2009. dec. 19. 15:33
16/22 anonim válasza:
hátigen az a 10 kilo nemártana. 165 centihez a 70 kilo elég sok. de 01 kilótól nemlesz ám olyan könnyű csakúgy megszabadzlni. mindenképpen beszélned kéne vele, mert ezt tudatosan kell h csinálja, mert 10 kilótól nemlehet csakúgy sunyiba megszabadulni egykis futűssal.
17/22 anonim válasza:
mondd meg, amit itt leírtál, aztán megbékél, és remélhetőleg elkezd fogyni.
18/22 anonim válasza:
kérd meg egy közös ismerősötöket,hogy beszéljen vele,vagy télleg te beszélj vele.
20/22 A kérdező kommentje:
én 21 ő 18
2009. dec. 20. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!