Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a barátnőmet?
Szerintem sehogy se vedd rá..majd ő elkezd diétázni, ha már nem érzi jól magát a bőrében. Szerintem taplóság ilyet mondani annak akit szeretsz, hogy "fogyjál már le, mert helyesebb is lehetnél" meg "ne egyél már"..
Most nem megbántani akartalak, és nem is pont neked célzom ezt, csak érted, hülyén jönne ki. Maximum itt előttem mondták, hogy szervezz közös progit, pl futás, biciklizés, vagy amíg még jó idő van túrázzatok, ússzatok, esetleg squash-oljatok...
Remélem tudtam segíteni.
11:30-as vagyok
Nem kell akkor kevesebbet ennie, csak többet kell mozognia. Ennyi a titok. A hormontartalmú gyógyszerek mind hatással vannak az ember szervezetére, ezért akkor is elhízhatnak, ha szinte alig esznek. (pl ha valakinek kiveszik a méhét, akkor el fog hízni nagy valószínűséggel, mert megváltozik a hormonháztartása.)
Nem kisregényt akarok írni, csak hogy megértsd. Mellesleg biztosan tenni fog érte, hogy lefogyjon, mert minden nő meg akar felelni a párjának. Úgyhogy kitartást nektek!!!! :)
Az első válaszoló meg nem barom, csupán a véleményét mondta. Nem alpári hangnemben, és nem kijelentette, hogy a kérdező egy okos, aki csak a külsejéért szereti a párját, hanem neki az jött le elsőre.. Oda is írta, hogy "HA NEM, akkor csináljatok közös programot..."
Nem csak olvasni kéne, hanem értelmezni is a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!