Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a barátnőmet?

Figyelt kérdés
A barátnőmön van egy kis felesleg, de hogy elkezdte szedni a fogamzásgátlót egyre több lesz rajta, bár most váltott, ezért nem hízik, de nem is fogy. Hogy tudom neki megmondani, hogy diétázzon? Neki is ciki és mondtam neki, hogy kevesebbet egyen, de látom, hogy nagyon sokat eszik.
2010. szept. 5. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
nah már megint egy okos, aki a külseje miatt szereti a barátnőjét....ha meg nem, akkor csinálj közös programot(futás, bringázás, sportolás)...
2010. szept. 5. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem a külseje miatt szeretem, csak nagyon helyes arca van és lehetne sokkal szebb is.
2010. szept. 5. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
De utálom az ilyeneket mint az első. Legyen minden barátnő egy 100kilós zsírdisznó pár hónap után!!
2010. szept. 5. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt valljuk be , és nem kell itt a rizsa senkitől, hogy senki nem szereti azt , hogy ha a barátnője elhízik, ez legtöbbször házasság után szokott csak bekövetkezni, szóval, ezt konkrétan így nem mondhatod meg neki, de tehetsz célzásokat, vegyél zöldségeket gyümölcsöket kevesebb zsírosat egyetek meg hasonlók, és , igen szervezz programokat, menjetek el esténként 1-2 órát sétálni, vagy úszni vagy biciglizni vagy valami.....
2010. szept. 5. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy se vedd rá..majd ő elkezd diétázni, ha már nem érzi jól magát a bőrében. Szerintem taplóság ilyet mondani annak akit szeretsz, hogy "fogyjál már le, mert helyesebb is lehetnél" meg "ne egyél már"..

Most nem megbántani akartalak, és nem is pont neked célzom ezt, csak érted, hülyén jönne ki. Maximum itt előttem mondták, hogy szervezz közös progit, pl futás, biciklizés, vagy amíg még jó idő van túrázzatok, ússzatok, esetleg squash-oljatok...

Remélem tudtam segíteni.

2010. szept. 5. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdezzed meg tőle, hogy mit gondol azokról a lányokról, akik pár hónap alatt több kilót híznak, és hogy szerinte ők vissza akarnak-e fogyni, vagy pedig jól érzik-e magukat a bőrükben így is? Ha jól időzíted a kérdést, akkor venni fogja a lapot, és még csak meg se bántod vele, hanem visszakérdez, hogy ebbe őt is beleérted-e. És akkor beszélgethetsz vele arról, hogy te úgy gondolod, hogy....28L
2010. szept. 5. 11:58
 7/10 A kérdező kommentje:
De szerintem ő is fogyni akar, csak nem képes megérteni, hogy akkor keveset kell ennie. A futást már megbeszéltük, de kiváncsi vagyok lesz-e belőle valami.
2010. szept. 5. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első kommentelő egy barom! Egyébként javaslom a közös programokat, ami sok mozgással jár, esténként egyetek együtt gyümisalit, stb. Megoldható, ha szeretitek egymást, akkor megoldható a probléma.
2010. szept. 5. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
ugyan mért lenne barom? mert megmondta az igazat?
2010. szept. 5. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:

11:30-as vagyok

Nem kell akkor kevesebbet ennie, csak többet kell mozognia. Ennyi a titok. A hormontartalmú gyógyszerek mind hatással vannak az ember szervezetére, ezért akkor is elhízhatnak, ha szinte alig esznek. (pl ha valakinek kiveszik a méhét, akkor el fog hízni nagy valószínűséggel, mert megváltozik a hormonháztartása.)

Nem kisregényt akarok írni, csak hogy megértsd. Mellesleg biztosan tenni fog érte, hogy lefogyjon, mert minden nő meg akar felelni a párjának. Úgyhogy kitartást nektek!!!! :)

Az első válaszoló meg nem barom, csupán a véleményét mondta. Nem alpári hangnemben, és nem kijelentette, hogy a kérdező egy okos, aki csak a külsejéért szereti a párját, hanem neki az jött le elsőre.. Oda is írta, hogy "HA NEM, akkor csináljatok közös programot..."

Nem csak olvasni kéne, hanem értelmezni is a szöveget.

2010. szept. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!