Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem működik ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem működik ez a kapcsolat vagy csak bebeszélem magamnak?

Figyelt kérdés

Eléggé önbizalomhiányos vagyok, mivel nagyon sok rossz kapcsolat van mögöttem, és a legtöbben megcsaltak.

Most van kapcsolatom 3 hete ami a leginkább zavar, hogy hetente egyszer maximum kétszer találkozunk, bár eléggé időhiányosak vagyunk, ő is és én is este 6-7kor érünk haza hétköznap és 5-6kor kelünk már reggel és 1 órát kellene ahhoz utzni, hogy találkozzunk. Minden nap ír, már Ő reggel és egész nap beszélgetünk, érdeklődik, figyelmes, mindenki tudja, hogy együtt vagyunk, ha közös program van együtt megyünk, viszont hogyha nincs akkor eddig csak párszor volt olyan programunk ami nem a szexről szól. Általában átjön, megnézünk egy filmet beszélgetünk, ittalszik, reggel közösen reggelizünk, beszélgetünk, kávézunk nézünk valamit és délután 1-2kor elmegy. Voltunk már moziban és kajálni, de kicsit kevésnek érzem, hogy mindig ez van, bár az is igaz, hogy ezek egyre jobbak és egyre több időt van velem. Ami még nagyon zavar h mióta együtt vagyunk egy képemet sem likeolta, pedig előtte igen. A barátai jófejek és el vagyok velük és ő is normális a barátaimmal. Néha megkapom, hogy mennyire jó velem, meg nagyon rég érezte magát így valakivel és tökéletes nő vagyok, de nem mindennap mondja. A szex az nagyon nagyon jó, ott is dícsért és mondta h még nem volt ennyire jó senkivel, bár ebben az egyben szavak nélkül is biztos voltam.

Nemtudom olyan fura érzésem van és leszívesebben szakítanék, de nem tudok konkrét okot csak úgy érzem h ennek nem így kellene működnie.

2017. okt. 3. 21:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Szakits vele. O rendes, had ne pocsekolja az idejét egy kislányra, akik lájkokért hisztizik. Talán azért szól a szexről, mert ha már találkoztok ki kéne élvezni egymást.

Neked egy bunkó paraszt kell.

2017. okt. 4. 14:35
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

" Minden nap ír, már Ő reggel és egész nap beszélgetünk, érdeklődik, figyelmes, mindenki tudja, hogy együtt vagyunk, ha közös program van együtt megyünk, viszont hogyha nincs akkor eddig csak párszor volt olyan programunk ami nem a szexről szól."

---->>> Mert mégis mi a jó bánatot szeretnél csinálni vele, amikor csak otthon vagytok ketten?? 3 hete vagytok együtt, újdonság még minden, nagyobb a szexuális érdeklődés is a másik iránt az elején általában.. inkább örülj neki.

Komolyan nem értelek.kommuniáltok, beszélgette is, nem csak szex van. Programok is vannak. Figyelmes is veled, érdeklődik.

Otthon is gondolom beszélgettek is, nem csak szexre mész át, vagy jön ő át.. Ellenkező estben szerintem idegesítenéd, és nem igen akarna veled annyit beszélgetni.

Vagy tán igen?

6-os voltam

2017. okt. 4. 19:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Asszem értem: az a bajod, hogy a heti 1 találkozót kevesled.Én is keveselném. Miért nem beszélsz vele erről? Mondjuk van akadálya, hogy többet legyetek együtt?
2017. okt. 4. 19:28
 14/24 A kérdező kommentje:
Szoktunk beszélgetni. Úgy zajlik h átjön, beszélgetünk nézünk egy filmet és alszunk. Eközben vagy mikor már jön vagy a film közben mindig van egy szex. Ha a film után akkor szex után is beszélgetünk, elhülyülünk és alvás előtt is van egy. Majd reggel, vagy ha éjszaka felébredünk és nem tudunk aludni akkor mégegy. Ha reggel akkor reggelizünk,miközben nézünk valami vicceset, aztán az ágyban kávé és beszélgetés majd utána általában megint film vagy séta, hazamegyünk szex majd még egy fél órát elvagyunk aztán hazamegy.
2017. okt. 4. 20:04
 15/24 A kérdező kommentje:
megint elköszönt. rá 10 percre fent van facen
2017. okt. 4. 22:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Jó hát így nem lehet eldönteni: egyrészt szex a van, értem. :D Na de ha én találkoznék a párommal csak heti 1x, akkor biztos, hogy akkor mindig lenne szex nálunk is.

Ebben önmagában még nincs semmi erre utaló.

Azt neked kell tudnod, hogy miért érzed úgy, hogy esetleg csak arról lenne szó.

Hogy viszonyul hozzád: általában a szemedbe néz, amikor beszélgettek pl, vagy inkább a testedet méri fel inkább, és állandóan matat rajtad?

( bár azt írtad, odafigyel rád)

HA hosszabban beszélsz valamiről/magadról, végighallgatja, érdekli?

Te érzed, hogy túlzottan nyomulós-e és csak arra hajt-e, vagy tényleg törődik veled és érdekled.

Ki fog derülni, ne aggódj, de ennyire előre ne parázz azért.

2017. okt. 4. 22:22
 17/24 A kérdező kommentje:
Szemembe néz. Kérdez, visszakérdez. Így érdekli h mi van velem. Monta is h neki a szex nem a legfontosabb egy kapcsolatban, felsorotl kb 5 másik dolgot amt úgy érzek h nálunk megvan. De néha elhívhatna egyet sétálni csak őgy vagy munka után magához filmet nézni vagy ilyenek
2017. okt. 4. 22:24
 18/24 anonim ***** válasza:

ez a facebookos dolog meg nem mérvadó azért:

pl aki nem kapcsolja le a netet, annak ha ráírnak és ránéz, már azt jelzi róla, hogy elérhető..

De pl velem is volt már, hogy reggel amint benyomtam csak a netet-nem a facebookot!-, egyik barátnőm egyből rámírt, hogy szia, hogyhogy ilyen korán fenn vagy? - én meg csak néztem.

Egyébként meg miért nem írsz rá, és kérdezed meg tőle?

"na, mégis fenn vagy még?"

És gondolom válaszol.

2017. okt. 4. 22:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"De néha elhívhatna egyet sétálni csak úgy vagy munka után magához filmet nézni vagy ilyenek"

Miért nem mondod meg neki tényleg- visszatérek a mondandóm elejéhez-, hogy szeretnél kicsit többet vele lenni?

Ez a világ legtermészetesebb dolga. SÉ a reakciójából inkább kiindulhatnál már, mert ha mindig kifogásokkal jön, az nyilván nem túl jó, de te még csak meg sem kérdezed.

Kommunikáció. Ne félj már megmondani neki, mit szeretnél.

2017. okt. 4. 22:28
 20/24 A kérdező kommentje:
De nem merem, mert nem akarom h azt higyje h rá akarok akaszkodni mikor minden nap 5kor kel és 6-7kor ér haza este és utána még fél órát kellene utaznia h együtt legyünk és fél órát haza.
2017. okt. 4. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!