Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mindig meghallgat a párotok?
Kezd el neki mesélni a kis mondókádat, és amikor érzed, hogy lanyhul a figyelem irányodban akkor valami hülyeséget kezd el mondani.
Pl. ... és képzeld a Juci ma nem tudta bekapcsolni a kávégépet... (érzékeled, hogy a párod nem rád figyel)... és ma a főnök behívott, és bérelemlest ígért, ha bemutatom az oboa tudásom a dákóján.
És várod, hogy odakapja a fejét. Megbotránkozzon vagy valami. Ha van reakció, akkor a jó hír, hogy figyel valamennyire.
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Zsák a foltját mindig megtalálja.
Nem kötelező vele lenned. Te választottad, most vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Engem mindig meghallgat a párom és én is őt!
"Nem vagyok olyan lány, aki minden munkahelyi pletykát vagy a napja minden percét megosztja a párjával, de a nagyobb csalódásaimat vagy az örömömet szeretem vele megosztani. De főleg az örömömet, mert egyébként mindennek nagyon tudok örülni, de páromat sajnos nem érdekli velem kapcsolatban semmi. :( Eléggé érdekel egy csomó dolog..."
Vagyis lefordítva magyarra: DE, mindenről locsognál neki naphosszat, csak ez nálad a szokásos üzletmenet.
Hát kérlek... vagy hozzászoksz, hogy a pasid nem ilyen locskafecske, vagy keresel mást. Nomost ezzel az a pici gond van, hogy a férfiak 99.99%-a hótt egyszerűen nem a verbalizálásról híres. Szóval máshol is ugyanígy fogsz járni.
Nem vagyunk szófsógépek, no!
Az egyetlen épkézláb megoldás - ha ezt figyelembe véve -, elfogadod ezt a nemi különbséget és nem várod el, hogy a párod is ugyanannyit hűtse a nyelvét, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!