Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők! Ti hány hónaponta oldjátok meg azt, hogy végre találkozhassatok? Mennyire nehéz kibírni?
Barátommal két éve vagyunk együtt. Én még egyetemista vagyok, a barátom pedig kiköltözött külföldre egy éve. ( a munkája miatt. )
Mi elég fiatal pár vagyunk (21L 24F), nagyon lángol(t) köztünk a szerelem,de én úgy érzem, hogy kezdek belefáradni,1 év alatt, 2x jött haza,5 hónaponta találkoznunk :( Én őt nagyon szeretem, amikor itthon lakott,akkor is kiegészitettük egymást, soha nem veszekedtünk, még most sem, csak nagyon hiányzik fizikailag, és nem látjuk az elkövetkezendő 3 évnyi tervek között azt,hogy én is kiköltözzek hozzá. :( Ti hogy bírjátok?
Vannak akik legyőzték a távolságot és boldogok,vagy épp hogy a távolság győzött le titeket ?
Én külföldön járok egyetemre, barátom szintén egy másik külföldi országban él, kb. 1000 km a távolság. Mi előtte együtt éltünk, így nehezebb volt az elválás, két havonta láthatom most. Nekünk csak egy évről van szó, így kibírható, 0-24 kommunikálunk. A szex részét webcam előtt oldjuk meg.
Nagyon nehéz, de megéri. Én tudom, hogy csak egy év és felköltözöm hozzá, addig meg spórolgatunk a repjegyekre.
Nektek viszont hosszú időről van szó, nagyon kellene teperni mindkettőtöknek, mert ez nagyon rosszul hangzik.
23N 26F
TE miért nem mész ki hozzá? :)
Nálunk háromhetente volt találka. Egyszer ő jött, aztán én mentem.
Egy éve összköltöztünk nála. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!