Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulreagalom, hogy párom felelőtlen döntést hozott?
A PS4 nem drága, a játékok hozzá...na az már drága.
Nem tudom hol tart jelenleg az illegális ipar, de anno úgy hallottam XBOX ONE és PS4-re nem lehet illegálisan beszerezni játékokat, és egy jó játék 15-20 ezer körül van manapság.
Amúgy a kérdés csak siránkozás idegen embereknek.
Erre nem lehet mit válaszolni, csak vagy téged vagy az uradat pártolni.
Dehogy reagálod túl! Hogy is? A gyereketeknek félrettet pénzt verte el játékra, a sajá szórakozására. SEMMIT nem vennék magamnak a gyerek pénzéből.
Különben...ha a pénz annyira közös, ahogy itt egyesek mondják, akkor a döntés is közös, hogy mire megy el, nem?
El nem bírnám képzelni, hogy a kapcsolatomban bármelyikünk nagyobb összeg felett egyedül rendelkezzen, és erről hazudjon a másiknak. Ez nem normális! Az meg külön undorító, hogy a gyereknek szánt pénzről van szó.
Valószínűleg elválnék. Nem egy hülye játékról van szó, hanem több hazugságról.
Kevesen olvasnak figyelmesen...
Van egy súlyosan eladósodott pacák, aki a a gyerekre szánt pénzből önkényesen költ - de még csak nem is a betegségére, és ezt eltitkolja a párja előtt.
Mit lehet ezen "túl" reagálni? Egy kis fos.
"De kiderült, hogy folyamatosan rak félre pénzt egy PS4- re. S közben nekem panaszkodott hogy alapvető dolgokra nincs pénze, hogy vegyek ki a gyereknek felrerakott pénzből... Amit igazából az én keresetemböl raktam félre. A tudtom nélkül megvette a játékot."
Akik itt arról beszéltek, hogy a gyerektől ellopta a pénzt, azok hol olvastak ilyet? Vagy átsiklottam a kérdező egyik reagálásán?
Csak mert az idézett sorokból ennyi derül ki:
- folyamatosan tett félre pénzt
- panaszkodik, hogy nincs lé, vegyenek ki a gyermeknek félretett alapból
- titokban megvette a játékot
Akárhogy nézem, az sehol nincs leírva, hogy a gyereknek félretett malacperselyt törte volna fel. Kérdező sem írt ilyet a kérdésben, gondolom megemlítette volna.
És hogy a kérdésre is reagáljak. Nem hinném, hogy túlreagálod, nem ezt vártad a párodtól, így érthető, hogy csalódott vagy. Akkor van gáz, ha ezt visszatérően, folyamatosan a fejéhez vágod és ez állandó problémaforrás lesz kettőtök között.
ui.: azt írod ez nem létszükséglet. Vitatkoznék ezzel, ha nem játszhatnék, már rég becsavarodtam volna a meló miatt... lehet neki is ezért van rá szüksége.
ez mind szép és jó, hogy egy jó kikapcsolódás a játék, akkor viszont arra ott a ps3, amihez max. pár játékot kellett volna szerezni, és nem rengeteg pénzt költeni egy újabbra. sajnos ma már olyan világban élünk, ahol a csóró is, aki nem engedheti meg magának, társadalmi nyomásnak köszönhetően (vagy csak szimplán h.lye) adósságba veri magát. ismerek nem egy olyan embert, akinek nincs pénze, de a wifis 80 centis tévé már létszükséglet, nem is jó a régebbi lcd tv-je, a laptop szintén lételem, mert mi az már hogy nincs... a telefon évente 1,5 évente cserére szorul, holott nincs semmi baja a "réginek". mindezt úgy, hogy az illető 24 évesen nem dolgozik (talán nem is akar), apja nem lakik velük, anyja ápolónő, nagyanyja lakik velük nyugdíjasként. rengeteg adósságuk van, nem fizetett hitelek, saját házukban albérletben laknak, cigiznek, és még emellé ez az illető veszi részletre folyamatosan az újdonságokat. szörnyű dolog, merre tart a világ...
szégyenletes, hogy más velem egyidősek mennyire "életképtelenek"
23N
Ha már megvette akkor mond neki , hogy a witcher 3-at és az uncharted 4-et mindenképp szerezze be hozzá. Inkább hívnám ezeket műalkotásnak mint játéknak. Ajánlom neked is.
Egyébként szerintem nem reagáltad túl , egyenesen meg kellet volna mondania , hogy erre gyűjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!