Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulreagalom, hogy párom felelőtlen döntést hozott?

Figyelt kérdés
Soha nem tilottam párom a számítógépes játékoktól, ps-től. Míg nem volt közös gyermekünk sokszor én is játszottam vele. Pár éve, még a gyerkőc előtt vett egy ps3-at . Mivel porosodott, nagyon ritkán használta, csak ha jöttek hozzá ismerősök, barátok. De kiderült, hogy folyamatosan rak félre pénzt egy PS4- re. S közben nekem panaszkodott hogy alapvető dolgokra nincs pénze, hogy vegyek ki a gyereknek felrerakott pénzből... Amit igazából az én keresetemböl raktam félre. A tudtom nélkül megvette a játékot. Borzasztóan rosszul esik a döntése, hiszen sokkal fontosabb dologba is fektethette volna... Nem sajnálom tőle a hobbit, de legalább valami értelmes dologra költötte volna, pl konditerem, mert oda is nagyon akart menni... Ráadásul egy komoly betegsége is van ami havonta elég sok pénzt visz el, vinne el, ha foglalkozna vele megfelelően, erre is jó lett volna az az összeg. Szomorú és csalódott vagyok...

2017. okt. 3. 17:24
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Természetesen beszéltem vele, hogy ez rengeteg pénz, S én a helyében a gyógyulásra tenném el azt a pénzt... Nem, ő a hátam mögött vitte az előleget, hogy megvegye... Azután is normális hangnemben elmondtam neki, hogy rosszul döntött és csalódtam benne.
2017. okt. 3. 18:12
 22/39 anonim ***** válasza:
94%
Azért ez durva: a játékra fontos volt neki a pénz, de a gyerekétől elvette volna? Fontosabb az a hülye PS4 mint a gyerek jövője?
2017. okt. 3. 18:12
 23/39 anonim ***** válasza:
26%
Mi az a komoly betegség?
2017. okt. 3. 18:19
 24/39 A kérdező kommentje:
Eds szindróma viii.
2017. okt. 3. 18:27
 25/39 anonim ***** válasza:
15%

Egy házisárkány vagy, aki neked nem tetsző válaszokat lepontozza. Élvezd a külön kassza előnyeit! Ha van én meg te pénzed, akkor neked mi közöd, hozzá, hogy ő a sajátját mire költi?

Egyébként meg úgy bírom, amikor két csóringer játssza a független, felnőtt embert, hogy ők külön is képesek gazdálkodni, aztán meg ez a vége.

2017. okt. 3. 18:37
 26/39 A kérdező kommentje:
Gratulálok egypár"ember" empátiájához, és segítőkészségéhez, illetve nagyszerűek az előítéleteitek. Amúgy teljesen igazatok van, eztán biztosan nem adok neki 10 Ft- T sem, a gyógyulása érdekében... Vége a jóvilágnak, eddig szívem lelkem adtam, sosem sajnáltam tőle semmit, de azt hiszem itt telt be a pohár... Oldja meg maga. Lehet nekem is egy felületes ostoba riherongynak kellene lennem, költeni a pénzt esztelen, táskára, cipőre, műkörömre, műhajra, gagyi ajfonra. 😉
2017. okt. 3. 18:52
 27/39 anonim ***** válasza:
16%
Mi vagy Te baxod 5 éves? Legyél már felnött... oldjátok meg a problémátokat, vagy menjetek szét, de dramazz már, mert ritka szánalmas ez a vergődés.....
2017. okt. 3. 18:56
 28/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, valószínűleg utóbbi lesz.
2017. okt. 3. 18:57
 29/39 anonim ***** válasza:
34%
Senki nem beszélt veled ilyen stílusban: "Lehet nekem is egy felületes ostoba riherongynak kellene lennem, költeni a pénzt esztelen, táskára, cipőre, műkörömre, műhajra, gagyi ajfonra."
2017. okt. 3. 18:57
 30/39 anonim ***** válasza:
98%

Azért aki azt mondja hogy jó az úgy hogy mindenki a saját pénzét rakja félre, olvassa már újra a kérdést.

A kérdező a saját pénzét a gyereknek rakja félre, aki egyébként elvileg közös projekt lenne. A párja tulajdonképpen luxusra költ, tökmindegy hogy PS vagy kondi, vagy táska, vagy toronyóra lánccal, nem létszükséglet. Ezek után még a kérdező félretett pénzéből kér alapcuccokra. Tehát itt a leosztás a leírás alapján úgy néz ki, hogy a kérdező fizeti a saját dolgait (lehet hogy táskára és fodrászra nem költ, de szappanra és ételre minden bizonnyal), a gyerek dolgait és a férje létszükségleteit, a férje pedig a luxust amit csak ő használ.

Akkor hogy is korrekt ez?

2017. okt. 3. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!