Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulreagalom, hogy párom felelőtlen döntést hozott?

Figyelt kérdés
Soha nem tilottam párom a számítógépes játékoktól, ps-től. Míg nem volt közös gyermekünk sokszor én is játszottam vele. Pár éve, még a gyerkőc előtt vett egy ps3-at . Mivel porosodott, nagyon ritkán használta, csak ha jöttek hozzá ismerősök, barátok. De kiderült, hogy folyamatosan rak félre pénzt egy PS4- re. S közben nekem panaszkodott hogy alapvető dolgokra nincs pénze, hogy vegyek ki a gyereknek felrerakott pénzből... Amit igazából az én keresetemböl raktam félre. A tudtom nélkül megvette a játékot. Borzasztóan rosszul esik a döntése, hiszen sokkal fontosabb dologba is fektethette volna... Nem sajnálom tőle a hobbit, de legalább valami értelmes dologra költötte volna, pl konditerem, mert oda is nagyon akart menni... Ráadásul egy komoly betegsége is van ami havonta elég sok pénzt visz el, vinne el, ha foglalkozna vele megfelelően, erre is jó lett volna az az összeg. Szomorú és csalódott vagyok...

2017. okt. 3. 17:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a PS3at eladta vagy az továbbra is ott porosodik. Mert ha igen akkor add el TE a tudta nélkül.
2017. okt. 3. 17:55
 12/39 anonim ***** válasza:
23%

"nem járok műkörmöshoz, sem fodrászhoz... Illetve inkább azon vagyok hogy pénzt csináljak, régi dolgokat próbálok eladni..."

Na a tipikus smasszer lehetsz..... meglátod nem sokára, hol lesz az a faszi.... melletted biztos nem 😂

2017. okt. 3. 17:56
 13/39 A kérdező kommentje:
Mivel fodrász vagyok, a hajam megoldom magam, a koszfogo körmökre meg nincs szükségem... De nagyszerű dolog így látatlanban ítélkezni..😉 gratulálok, biztosan büszke rád a párod!
2017. okt. 3. 17:59
 14/39 anonim ***** válasza:
35%

Amit igazából az én keresetemböl raktam félre.

Öööö, nem. A kettőtökéből raktál félre, ő meg a kettőtökéből rakott félre a játékra.

2017. okt. 3. 17:59
 15/39 A kérdező kommentje:
Tévedsz, az kizárólag a saját munkámból megspórolt pénz. Neki semmi köze hozzá.
2017. okt. 3. 18:02
 16/39 A kérdező kommentje:
Soha nem néztem sorozatokat, ráadásul nincs is bekötve a tv. De imádom, mikor látatlanban ítélkezik valaki, gratulálok hozzá!
2017. okt. 3. 18:03
 17/39 anonim ***** válasza:
77%

Akkor külön kasszán vagytok? Semmi gond, egyszerűen meg lehet oldani. A közös költségeket igazságosan elosztjátok, 50-50% (minden, amit a gyerekre kell költeni, minden, amit a háztartásra, rezsire stb.), és mindenki gazdálkodik a saját pénzéből a másik fennhatósága nélkül. Ha félreraktok a gyereknek, akkor egyezzetek meg abban, hogy mindketten ugyanannyit raktok bele a jövedelmetekből, minden hónapban.

Amúgy szerintem túlságosan elment a játék irányába a kérdés, meg a válaszok is. Holott a probléma nem ez, hanem az, hogy a párod a hátad mögött, titokban gyűjtögette a pénzét valamire, amiről nem szólt. Nem álltok jól anyagilag, tőled, a gyerekre félrerakott pénzből kér, mert nem tudja beosztani a sajátját. Ha ennyire különködtök, meg ezeket a döntéseket nem tudjátok egymást beavatva, együtt megbeszélve meghozni, akkor ti nem vagytok egy pár, csupán lakótársak vagytok.

2017. okt. 3. 18:06
 18/39 A kérdező kommentje:
Mint, említettem, nem baj, ha magára költi, de az tegye a helyzetnek megfelelően, okosan, én már költöttem rá elég sokat, mikor anyagilag nem állt úgy, elsődlegesen a betegsége miatt. Ráadásul szüleimnek is tartozik pénzzel, ilyen esetben nekem nem lenne pofám egy játékot venni.
2017. okt. 3. 18:08
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, benéztem, azt hittem nekem címzed a választ.
2017. okt. 3. 18:09
 20/39 anonim ***** válasza:
56%
És mint felelősségteljes felnőtt emberek, szülők beszéltetek már erről a problémáról? Mert elsőként ott kéne megbeszélni a dolgojat és nem itt háborogni, mint a tenger...
2017. okt. 3. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!