Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora baj ha munka után az ember megiszik 2-3 sört? Ezért egy barátnőnek már hisztiznie kell?
Igen, ez tényleg rohadt gáz.
Amúgy kicsit off, de én vagyok az egyetlen, aki immunis a függőségekre? :D Voltak időszakok az életemben, amikor úgy alakult, hogy elszívtam napi x cigit, vagy amikor megittam napi x sört/bort, vagy volt hogy más tudatmódosítókkal is éltem. Soha, egy pillanatra se okozott problémát, hogy teljes mértékben megfeledkezzek róla... Sose viszkettem egy szál cigiért, sose remegtem a piáért, nem is volt soha hiányérzetem, egy vállrándítással tudomásul vettem, hogy "ma nem", és ennyi... pedig tényleg volt, hogy évekig napi szinten söröztem, mert jól esett éppen. Aztán egyik napról a másikra változott a helyzet, nem ittam többet csak úgy esténként. Abszolút nem hiányzott.
Hogy lehet ezekre ráfüggni?? Vagy én vagyok defektes és fura? :D
"nem ittam többet csak úgy esténként."
Vagyis rafuggtel.
Ha abbahagysz valamit, akkor ráfüggsz? Vagy mi? Nem értelek.
Most komolyan, kifejtenéd? Halál komolyan érdekel, hogy hogy értetted, amit írtál :D
#52 vagyok.
Úgy értem, hogy ha esténként iszik, akkor milyen abbahagyásról beszél? Arról, hogy napközben nem piál? Istenem! Este ugyanúgy iszik továbbra is.
Aha, akkor megvan a gond, nem tudsz olvasott szöveget értelmezni.
"nem ittam többet csak úgy esténként" = addig ittam esténként csak úgy (értsd: ok/alkalom nélkül), azután meg többet nem. Szóval azóta nem iszok se esténként, se napközben. (Napközben sose ittam btw, max nyaraláson citromos sört)
Így érthető? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!