Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora baj ha munka után az ember megiszik 2-3 sört? Ezért egy barátnőnek már hisztiznie kell?
Minden nap 2-3 sör, kva ciki :D
Pláne hogy azt nézem, hogy 600-800 ft-t
Havi szinten ha csak a munkanapokat nézem : 14000-16000 Ft :D, és tényleg egy korty se megy le hétvégén.
Nem attól lesz alkoholista az ember, hogy minden nap berúg. hanem az alkohol utána vágy, de már az alkoholhoz köthető társasági élet nélkül nem tud meglenni minden nap.
Illetve, nem tudom az én párom csodabogár-e csak, de munka, suli után neki az se mindegy hogy a 4 perccel későbbi villamossal jön-e haza. Tudom tudom, a mi kva anyjunkat, de mi szeretjük egymást 5 év után is, és minden perc számít :)
Én két sörtől berúgok, szóval kettőnél sose iszok többet, de általában egyet szoktam. Igaz, nekem gyenge a gyomrom, a rövidet se bírom.
Rugnam ki a pasit, ha minden nao 2-3 orakat ulne a kocsmaban.
Szerencsere a parom ket havonta ha egyszer iszik, akkor is csak egy adagot. 10 alatt egyszer sem lattam meg spiccesen sem.
#10: nem mennek anyucihoz haza, sajat lakosom van. Lehet, a kerdezo baratnojenek is.
Ezt melo utan inni Kell, irto gaz proli szokas.
"Idővel több lesz, blablabla"
Nem egy ismerősöm megiszik napi 2-3 sört olyan 20-30 éve, és nem lett nagyobb a mennyiség ennyi idő után.
"Alkoholizmus"
Ja, simán lehet diagnózist felállítani egy betegségről egy névtelen kérdés alapján, meg különben is mindenki tudja, hogy az az alkoholista, aki fogyaszt alkoholt :DDDD
"Gyenge mert függő"
MINDENKI függő. Persze, lehet, hogy valaki nem piál, nem drogozik, nem cigizik, stb, de BÁRMIRE rá lehet függeni, és MINDENKINEK van valami függősége (koffein, csoki, vásárlás, videojáték, facebook, telefon, autó, stb)
Szórakoztatóak a válaszok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!