Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton letilt ha idegesítem mit tegyek?
Mi a fenét csináljak ha a barátom időnként besértődik és letilt, már-már sportszerűen űzi. Nagyon gusztustalannak tartom. Évek óta vagyunk kapcsolatban bár nem vagyunk klasszikus értelemben pár-nem élünk együtt-... ha valami gubanc van nála -mindig van sajnos- bepörög,...kész a vita is-nem veszekedés!- és ő letilt.....
Mert: idegesítem,..stb.
Ez amúgy divat most lévén nem fiatalok vagyunk az én időmben még megbeszéltük, ez nem megoldás..vagy nem annak szánja? Nem tudok eligazodni ti tiltottatok már le valakit én soha.. ill.azt aki gusztustalanul viselkedett egy ember volt eddig...
Mit remél az ilyen mi lesz? Vagy mit gondol mi lesz vagy nem gondolkodik csak csípőből..???? Ilyenkor legszívesebben ugrálnék rajta... Ti hogy vagytok ezzel?
Hagyjam én is??
:((
Köszönöm a válaszokat.
utolsó- erkölcsileg is :D- több, dugópajti??? :O
Már nekem? Honnan vetted ??
#49: ez csak egy időben lett szokás. Népszokás:P
Sajnos nem pár klasszikusan, beteg, nem kicsit, nem képes/alkalmas rá..de már csak én vagyok neki..mást is elüldöz.:(
No de Anikó,ha már ilyen kedves priviket kaptam (amiket nem tudok mondjuk hová tenni) akkor legalább emlékezhetnél rám. ;)
Nejem? Viccelsz?Örülök ha nincs a közelemben nő csak minimális szinten,nemhogy még feleségül is vegyek valakit.
54-es, rohadt unalmas már a vergődésed, ha unod a nőket rendben, most akkor mire fel vergődsz itt, nincs dugópajtim, nemhogy több, sosem volt, gyalázkodj az exeidnél, vagy akiktől kapod az intimképeket :O ..20 évig voltam házas, és nem többször váltam el én pl..negyven éves koromra.
És hálás lennék ha nem sz.rnál ide is bele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!