Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom húzza a száját, ha bikiniben vagyok és lát más férfi, ő pedig folyton lájkolgatja a fehérneműs, bikinis képes lányokat instán?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 20:44
1/9 anonim válasza:
Magából indul ki.
Szerintem beszéld meg vele, mert a kettős mérce sosem jó. Ő lehet féltékeny, te csak viseld el. Aha, persze...Nem.
21/L
2/9 anonim válasza:
Mert egy köcsög és magából indul ki.
4/9 anonim válasza:
Mert feltekeny es nem tudja elfogadni, hogy jobban all neked a bikini mint neki. ;)
5/9 anonim válasza:
"Mert mindig az ordibal aki a bunos"
6/9 anonim válasza:
Na, erre engem is erdekelne a valasz..
7/9 anonim válasza:
Ti meg miféle gyökerekkel jöttök össze?
Azért ennél nagyobb a választék.
8/9 anonim válasza:
Egyrészt féltékeny, másrészt elvárja tőled, hogy te ne legyél az. Nem vall túl egészséges gondolkodásra.
9/9 anonim válasza:
Hát vagy amit itt írnak (ti. hogy ő recsizik a bikinis csajokra, de rád ne verje már egy másik, tökugyanolyan kiskcsög).
Vagy csak arról van szó, hogy azok a bikinis csajok sokkal jobban néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!