Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes a párom, mit tegyek?
Azt hiszem itt nincs kérdés. Csak egy nyamvadt gyerek, aki fél, hogy elveszik a nyalókáját.
Szerinted megérné egy ilyen emberrel összekötnöd magad? Aki remekül elvan munka nélkül? Én senkinek érezném magam, ha nem dolgoznék. Mondjuk nem is voltam egy hónapot sem munka nélkül még, amióta nagykorú vagyok.
De gondolj bele... véletlenül talál munkát, ahol kihúz kb. 1 évet, aztán felmond, mert a munka bizony stresszel jár. Utána eltartod a valagát, míg hajlandó lesz újra dolgozni?
Tíz hónap alatt jócskán összement a fickó. (Gondolom az előző melóhelyről való lelépés már megtörte az önbizalmát.)
Nem igazán lehet itt litániát írni, meg nem is akarok: újra kell építeni az önbizalmát (nem az önérzetét!) ennyi "csak" az egész.
Akkor tényleg össze van menve. Tudom, milyen.
"Én mondtam , hogy írja bele legfeljebb odaírja még nincs sok gyakorlata és ennyi."
Az jó! De még jobb, ha nem is írja oda (úgyis tudják az önéletrajzból, hogy nincs gyakorlat), legfeljebb a felvételi beszélgetésben megemlíti (mellékesen), oszt jónapot.
A probléma az - nálam is az volt -, hogy ahogy telik az idő, ez csak rosszabb lesz, mert hogy egyre inkább úgy érzi az ember, hogy csak tovább felejt.
Holott amit egyszer megtanult valaki, azt igazából nem felejti el: amint szüksége lesz rá, "be fog ugrani"!
Szóval ez például a darukezelői dolognál úgy zajlana le, hogy az első félórában töketlenkedik, a másodikban óvatos lesz, a harmadikban lassú, a nap végére meg kábé ugyanúgy fogja tolni, mint anno, ha nem már jobban is annál (ez az akkori gyakorlatától függ).
Ha úgy golndolja, hogy kopik a tudása, akkor gyakoroljon, gyúrja magát - legalább az elméletet! Úgy ha jelentkezik valahová és behívják, akkor maximálisan FELKÉSZÜLT lesz. Az pedig maximális MAGABIZTOSSÁGot jelent.
(Nekem nem volt ilyen szerencsém: a sulis könyveim a szemétre kerültek rég.)
26 évesen inkább durcizik a szülői házban, minthogy a párjával költözne össze?
Vicc, ha amúgy sajnálom is.
kérdező, te is tudod, hogy nem fog megváltozni...it az ideje szakítani. ha valaki ennyire el tudja hagyni magát, ennyit hisztizik, ráadásul nem tudja kezelni az indulatait (szétver egy tárgyat ha mérges WTF???!) ráadásul volt már, hogy féltél attól, hogy megüt...
megèrtem, hogy szereted, meg összekötnek titeket az èvek, de el fogod cseszni az életed, ha vele maradsz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!