Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyerekes vagyok, ha zavar, hogy a párom lájkolt valamit?
Kérlek először olvassátok el!
Nem vagyunk Face-függők, én leginkább a saját kis bizniszem miatt járok fel és néha ismerősökkel beszélgetek, párom mikor van ideje kicsit többet, és szórakozás miatt használja.
Szokott 'lájkolni' ezt-azt, autókat, motrokat, videókat, szóval csak olyan dolgokat ami valójában is azt jelenti, hogy tetszik neki.
A minap pedig két lány a környékről, akikkel régebb jóban voltam, de mára már nagyon megváltoztak, és szó szerint r/banc0k lettek, azzal dicsekedtek, hogy sikerült jogsit szerezniük, ezt mutogatták a képen, a párom meg mindkettőt bejálkolta.
Azért nem értem az egészet, mert mindig mikor szóba jön a két csaj együtt botránkozunk azon, amiket müvelnek és ő mondta, hogy nem birja őket, szóval nevet rajtuk. Most meg mégis tetszik neki,hogy jogsit szereztek. Ez a kettő számomra ellentmondás és eléggé zavar.
Nem mondtam még neki semmit, nem tudok most reálisan gondolkodni, de nyomaszt. 21N
Ha jogsit szerez akit nem szeretek az nekem is tetszene, mert +1 ok amiért kinyiffanhat.
30/f
Köszönöm a válaszodat!
Hát olyan hogy újra, pont hasonló szituban nem hinném, hogy lesz. Másnak is lájkolta az ilyet, de az nem zavart, mert tudtam, hogy alapból is ismerősök, haverok, jóban vannak.
Viszont ez nekem úgy ütött be, hogy nekem kibeszéli és lenézi őket, közben meg tetszik neki amit csinálnak.
Bár lehet az van, amit te is irtál, csak le kellene higgadnom.
Nem tudom mondjam-e el neki. Az eszemmel tudom, hogy lehet semmiség, és megharagudhat, viszont nem tudom kiverni a fejemből.
Tettek jogsit, nyomott egy likeot mert nincs gratulálok gomb. Szerintem csak erről van szó.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!