Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány gyerekes az titeket zavar?
hát lehet hogy féltékeny vagy rá amiatt hogy a fiúk körül ugrálják, de ha nagyon komolytalan lehet hogy a kapcsolatban is az lesz, és az a fiúnak már nem fog annyira tetszeni. de lehet ha járni fog vkivel, akk megkomolyodik.
am meg nem óvodás dolog a halfogás, mi is ezzel szórakoztunk a balcsin :D x'D
15/L
Szerintem nem az a kérdés, hogy "gáz", vagy sem, hanem az, hogy el tudod-e fogadni vagy sem.
Ahogy kiveszem, nem. Én sem biztos, hogy el tudnám, nekem is volt hasonló ismerősöm. igaz, őt más tulajdonságai miatt is rüheltem. (pl. mindenkit hülyének nézett, csak a saját feje után ment olyan dolgokban is, amik másokra is hatással voltak, nem vállalt felelősséget a tetteiért, pl. csak heherészet amikor feldöntötte a vadiúj bicajomat és csupa karc lett, és szóltam neki, pedig akkor még képben volt, hogy újként eladnám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!