Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szexel velem már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szexel velem már a párom?

Figyelt kérdés

1éve vagyunk együtt, van köztünk 10év korkülönbség én 23 vagyok ő 33.

Nagyon jó a kapcsolatunk megvan a mindennapi ölelés,csók,beszélgetés...stb szinte nem is vitatkozunk semmin. Viszont az utóbbi időben (1honapja) kevés a szex, napi 10órat dolgozik utana haza jön es mire ágyba kerülünk mindig azt mondja "nincs kedve" "faradt" és igy a sokadik alkalom utan már rosszul esik és azt gondolom hogy velem van a baj, viszont hétvégente vagy ha hétköznap 1x szexelunk az nagyon jó, jól működik köztünk. Mostanában ezek az elutasítások utan veszekedésbe fajul a dolog és félek hogy a kapcsolatunk rámegy.

Mit gondoltok nekem kellene megértőbnek lennem vele mert faradt és nincs hangulata?

Vagy engem nem kívánna már? Mik a tapasztalataitok?

2017. szept. 28. 21:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 63%-os, itt egyvalaki generalja a feszültséget, és az te vagy. Nekem úgy tűnik, mintha a te nemi életedben lennének gondok. A kérdező teljesen normális hangnemben írt. Tiszteld már meg annyival, hogy udvariasabb stílusban válaszolsz, ha már mindenképp úgy érzed, hogy muszáj hozzátenned a témához.

Az én tapasztalataim pl. annyira vegyesek, hogy szerintem nincs egyértelmű válasz a kérdésre. Dolgoztam már nyolc órában úgy, hogy minden nap hulla voltam. De tizenkét óráztam is rendszeresen úgy, hogy ki tudtam pihenni magam. A másik pedig: voltam olyan kapcsolatban, amikor már annyira nem kívántam a másikat, hogy ha a szexre gondoltam vele, szó szerint ólmos fáradtság tört rám. Meg olyanban is, amikor lehettem akármennyira lestrapált, annyira odavoltam a páromért, hogy már a gondolat, hogy szeretkezünk, teljesen felpezsdített.

2017. szept. 29. 09:36
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyunk egyformák. Ennyi. Lehet, hogy ti bírtátok, de más meg nem.

Az én nemi életem köszöni szépen nagyon jól van. :)

Hát, ha neked az feszültség, amit írtam, az nem az én problémám.

2017. szept. 29. 10:11
 23/27 anonim ***** válasza:
Én is arra gondoltam, hogy talán van valakije..vagy alakulóban van. Főleg ha előtte is 10 órás műszakban dolgozott, akkor más ok nem nagyon van rá. Beszéld meg vele mindenképp.
2017. szept. 29. 10:29
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem nekem feszültség, hanem neked. Mert ez a te problémád. Meg a kérdezőnek, hiszen indokolatlanul próbáltad átnyomni rá. Remélem, hogy nem jártal sikerrel és le tudta rázni magáról.
2017. szept. 29. 11:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Sajnos én is azt mondom, ha eddig napi szinten volt szex és most hirtelen nincs, akkor sajna lehet valaki 3. van a dologban. Ne hallgass itt a havi egyszer-kétszer szexelünk és jó a szexuális életünk című dumákra, mert az minden, de nem normális. Az a kapcsolat már érzelmileg sincs rendben, aztán álltassák csak magukat. Az ember 3 műszakos munkarendben is szexel a párjával, ha este 11-kor ér haza, ha reggel ér haza, nemhogy hétvégén. Az ember nagy része a dolgozik napi 10 órát vagy plusz munkahelye van, mégis szexel rendszeresen. Ennyivel elintézi, hogy fárad? És ha Te mászol rá akkor hogyan reagál? Ha megleped pl. a zuhanyzóba mikor haza jön, akkor elküld? Hétvégékre mit mond? Reggel egy egészséges férfi merevedéssel ébred, ha akkor kezdeményezel akkor mit mond? nem tudom el hinni ha minden ok, akkor hétvégén már reggel ébredés után nem azzal kezdődik a nap.
2017. szept. 29. 12:09
 26/27 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint nem lett jobban fáradt, csupán a kapcsolat elején teljesített túl, és ebbe belefáradt..Szerintem. Nem hinném, hogy probléma lenne veled. 12 órát dolgozok, nagyon fáradtan érek haza, nekem mondjuk sikerül így is, de nehezebben.

Én 26N, ő 30F

2017. szept. 29. 12:11
 27/27 A kérdező kommentje:

Lehett hogy félre érthetően írtam hétvégén van szex hétköznap nincs. Nem gondolom hogy egy 3-dik fél lenne a dologban mert küldöldön élünk szinte most még nem is nagyon ismerkedünk senkivel, mindig pontosan haza jár, a telefonja nincs dugva, nincsennek furcsa üzenetek és a kevesebb szexet leszámítva telleg minden jól működik közöttünk.

Valtozott az utóbbi időben a munkahelye, valószínű ez okozza a problémát feszültség,stressz,fáradság.

Mindenkép leülülünk holnap és megbeszelem velem!

Köszönöm szépen a segítő kommenteket, de nem kérek több választ, mert nem gondolom hogy értelme van ennek az ésszerűtlen vitatkozásnak! Ahány pár annyi szokás. Ez egy szimpla kérdés volt ahol mások véleményére voltam kiváncsi, sajnálom akik ezt nem így értelmezték!

2017. szept. 29. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!