Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem szexel már velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem szexel már velem annyit mint az elején. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fiatal huszonéves pár vagyunk. Az elején napi 3-4 alkalom is megvolt, ma már - mindössze egy év után- csak hetente egyszer. Általában az is gyors menet, az én orgazmusom nincs terítéken. Próbáltam beszélni vele erről, azt mondja nem engem nem kíván, hanem a szexet. Próbálok megértő lenni, de már kikészít ez a helyzet. Ezen kívül minden rendben, szeretjük egymást, sok puszit ölelést és odafigyelést kapok, csak szexet nem. Van valaki hasonló helyzetben? Mit tudok még tenni? 26/N
2016. szept. 3. 08:19
1 2 3
 1/30 Bence_ ***** válasza:
32%
Felmérni, hogy a kapcsolat fontosabb e az igényednél!
2016. szept. 3. 08:21
 2/30 anonim ***** válasza:
84%

Kiteszed a pasit a fenébe.

Nem a heti egy szex miatt, idővel normális, ha csökken a vágy (bár többnyire nem ennyire), de az nem normális, ha nem is érdekli, hogy te nem élvezel el, csak a saját kielégülése a cél, minél gyorsabban. Innentől a sok odafigyelést meg a sok puszit konkrétan nem értem... elvégre most írtad, hogy tojik rá, hogy neked jó legyen.

Egyszer elmondanám neki egyenesen, hogy én is szeretném ám élvezni a szexet, és nem fogok lemondani az orgazmusról életem hátralévő részében. Vagy érdekli, hogy a szex nekem is jó legyen, vagy elköszönünk egymástól.

Ha ezek után nincs változás, akkor meg szívfájdalom nélkül kiadnám az útját.

Hűséges típus vagyok, csak a párommal szexelek. Akkor már elvárom, hogy nekem is jó legyen. Beszélgetni, moziba járni bárkivel tudok, akár a tesómmal vagy a haverokkal is, ezért nem fogok egy pasit megtartani.

2016. szept. 3. 08:25
 3/30 fru_ ***** válasza:
100%

Örülj, hogy őszinté megmondja:

" azt mondja nem engem nem kíván, hanem a szexet. Próbálok megértő lenni, " - mi kellene ezen megérteni?

Vegyen egy guminőt, vagy menjen prostihoz.

Hetente egyszer önkielégítést végez a tested felhasználásával. Nem egy idilli kapcsolat, mit mondjak.

2016. szept. 3. 08:26
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Szóról szóra egyet értek a második és harmadik válaszolóval. Az, hogy már beszéltél vele erről csak őt konkrétan ez nem is érdekli, elég aggasztó...

Nálunk is csökkent egy időben a szex, de amikor én beszéltem erről a barátommal, akkor változtatott rajta, ha fáradt akkor is kielégít máshogyan (közben úgyis megkívánja, haha).

Én is úgy vagyok vele mint a második: programokat csinálni, beszélgetni akárkivel tudok, de szexelni csak a párommal, lényegében ez különböztet meg egy párkapcsolatot egy szoros barátságtól. És én nem barátkozni akarok a pasimmal. Ha nem javít rajta, ints búcsút neki. Más férfiak összetennék a két kezüket, hogy van egy szerető barátnőjük akinek fontos az igényes és több szex.

2016. szept. 3. 08:47
 5/30 anonim ***** válasza:
Én ezt azért nem hiszem el. Ekkora visszaesés szex terén egy év alatt, egészséges embernél szerintem nem lehetséges. Feltehetően máshol intézi a dolgot, és így otthon már valóban nincs kedve hozzá...
2016. szept. 3. 09:35
 6/30 anonim ***** válasza:

Ha szexet kívánja, nem téged, az kívánhatja éppen mással is - meg gyakorolhatja is.

Nekem abszurd a heti egy gyors menet-még így 60 körül is.

2016. szept. 3. 09:42
 7/30 anonim ***** válasza:

Te most tenyleg nem latod, vagy nem akarod latni a valosagot?.... pedig mindent leirtal....ezek a te szavaid. En csak ertelmezem: Nezd csak!

Az elején napi 3-4 alkalom is megvolt, ---tehat a szexre van igenye

ma már - mindössze egy év után- csak hetente egyszer. --- elmult volna az igenye? Aligha.

Általában az is gyors menet, az én orgazmusom nincs terítéken. --- Az ertektelen noket dugtam meg gyorsan csak. "Itt van , nesze...huzzal haza!"

Próbáltam beszélni vele erről, azt mondja nem engem nem kíván, hanem a szexet. ---- na, na ,naaaa :) ha nem teged kivan akkor kit? es ha teged nem kivan, akkor mit akar toled? Csak megdug aztan erigy mossal ki meg csinalj ebedet?!?!?

Próbálok megértő lenni, de már kikészít ez a helyzet.---Szerintem a "megerto" nem a helyes szo. Mit akarsz megerteni? Elmondta neked: egy pina vagy szamara, amibe urit. "Nem teged kivan"

Ezen kívül minden rendben, szeretjük egymást, sok puszit ölelést és odafigyelést kapok,--- Hat persze hogy odafigyel az ingyen takarito nore, szakacsra

csak szexet nem.---- azt is kapsz. Annyit es olyan minoseget amilyet szamara ersz!!!!

Van valaki hasonló helyzetben?---- hogyne: a qrvak

Mit tudok még tenni?---- menekulj!!!

Igy mar erted?

2016. szept. 3. 10:21
 8/30 anonim ***** válasza:
#7, elég brutál vagy... de erről van szó.
2016. szept. 3. 10:28
 9/30 anonim ***** válasza:

Sajnalom! Neha nincs mas valasztas, mint megmutatni a valosagot. Pedig nem akartam bantani senkit.... Megegyszer sajnalom!

Ejszaka van es lelazult az agyam meg mukodo kepes resze. Megyek aludni.

2016. szept. 3. 10:47
 10/30 A kérdező kommentje:
7-es, lehet van benne igazság, de érzem, hogy szeret. És a háztartást közösen látjuk el, inkább ő főz. Szóval ezt az indokot kizárhatjuk.
2016. szept. 3. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!