Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találkozunk annyit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkozunk annyit, mint a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt, 25 év felettiek vagyunk. Az első hetekben minden nap szaladt a barátom, hogy látni akar, akár 1 órákra is összefutottunk. Most, hogy új albiba költözött, és gyakorlatilag 10 percre lakik a munkahelyemtől, fele annyit nem találkozunk mint azelőtt. A barátaival közelebbi lett a kapcsolata, mert mindenki segíteni szeretne neki berendezkedni, örülök is, hogy nem hanyagolja őket miattam, de közben engem hanyagol. Nem bánom, hogy nem találkozunk minden nap, csak rosszul esik, hogy ott vagyunk egymástól 2 sarokra, és nem futunk össze. Esélyem nincs mondani, hogy találkozzunk, mert rögtön hárít, hogy megyek, pihenek, baráttal találkozok, stb.

Elmúlt a kezdeti fellángolás? Ilyen hamar?

Nem akarok vele erről beszélni, mert nem akarok balhézni. Lehet neki ez így a természetes, én meg nem akarom, hogy bekorlátozzuk egymást. Csak eleinte minden nap tudott rám szakítani időt, most meg napokig nem, és ez bántó.

Nekem is meg van a magam köre, elfoglalom magamat, de így olyan kiábrándító. Mikor találkozunk, fáradt, nyomott, és kevésbé felszabadult. De jobban kimutatja az érzelmeit, mint én. És nagy boldog, hogy remek a kapcsolatunk. Hát én unatkozok, olyan mintha fél éve együtt lennénk, és unnánk egymást, meg kerülnénk.

Valaki valami jótanács? Vagy más hogy csinálja?

2012. jún. 21. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Áhh most lebuktál! Elhagylak!
2012. jún. 21. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Látom nálad aztán sok tapasztalat van... ;)

Az a baj, hogy fogalmam sincs tényleg, hogy mi miatt vesztett az érdeklődésből. Tényleg tekert az elején, és most már megnyugodott, hogy minden oké? Talán ez lehet a válasz... De még javában dúlnia kéne a lávnak, nem az, hogy már elég ha 2-3 naponta látjuk egymást. Szerintem.

2012. jún. 21. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Erre te is tudod a választ. Sajnos.

Amiket leírtál, abból egyértelmű, hogy elmúlt a kezdeti lelkesedés. Ha ez 2 hónap után van, azért az nagyon gáz.

Itt a többséggel ellentétben nem szoktam egyből felhozni a biztos van valaki más dumát, de itt nem tartom kizártnak.

Persze tudom, a te párod soha...

2012. jún. 22. 00:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Most megyünk szabadságra, kíváncsi vagyok, mennyi időt töltünk majd együtt... Nem hiszem, hogy megcsal, csak már most nem vagyok elég érdekes neki, és ez kvaszar.
2012. jún. 22. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!