Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 2-3 éves kapcsolatban vannak: még mindig annyit szexeltek, mint az elején?
Mi csak hétvégén tudunk együtt lenni, így a kapcsolat elején volt, hogy négyszer is szexeltünk...
De mostanában már nem ég annyira a vágy, szóval valamikor csak 1x szexelünk, max 2x 1 hétvége alatt.
Egyébként jól megvagyunk... Ez természetes az idő múlásával?
Én ugy tapasztaltam az eddigi kapcsolataim során, hogy ha korábban nem is, de két év után elmúlik az a bazinagy "szexeljünkfolyton" érzés, és beáll egy normális nyugodtabb ritmusra a nemi élet.
Ha ez mind a kettőtöknek optimális mennyiséget jelent, akkor szerintem nincs baj, viszont ha valamelyikőtöknek problémát okoz a túlsok vagy túlkevés, azt meg lehet szépen beszélni.
Értem, köszönöm, hogy írtatok! :)
Akkor ezek szerint ez valahol egy természetes folyamat... Csak néha olyan furának tartom, hogy az elején nagyon szexmániás barátomnak csillapodott az igénye. De végülis nem gond, mert nekem sem hiányzik az a sok szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!