Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szexel velem már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szexel velem már a párom?

Figyelt kérdés

1éve vagyunk együtt, van köztünk 10év korkülönbség én 23 vagyok ő 33.

Nagyon jó a kapcsolatunk megvan a mindennapi ölelés,csók,beszélgetés...stb szinte nem is vitatkozunk semmin. Viszont az utóbbi időben (1honapja) kevés a szex, napi 10órat dolgozik utana haza jön es mire ágyba kerülünk mindig azt mondja "nincs kedve" "faradt" és igy a sokadik alkalom utan már rosszul esik és azt gondolom hogy velem van a baj, viszont hétvégente vagy ha hétköznap 1x szexelunk az nagyon jó, jól működik köztünk. Mostanában ezek az elutasítások utan veszekedésbe fajul a dolog és félek hogy a kapcsolatunk rámegy.

Mit gondoltok nekem kellene megértőbnek lennem vele mert faradt és nincs hangulata?

Vagy engem nem kívánna már? Mik a tapasztalataitok?

2017. szept. 28. 21:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj a felnott-gyerek parkapcsolatokkal. Majd megerted ha felnosz te is.
2017. szept. 28. 21:38
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk szexeljetek korábban ?

31/f

2017. szept. 28. 21:41
 3/27 anonim ***** válasza:
56%

Majd ha te is lehúzol napi 10 órát a munkában, akkor megnézem, hogy lenne-e kedved még d..gni a pároddal. Plusz azért a háztartással is kéne foglalkozni.

23 évesen kár, hogy egy 13 éves agyi szintjén állsz!

2017. szept. 28. 21:42
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted itt honnan kellene bárkinek is ezt tudnia? Miért nem kérdezed meg őt? Csak őtudja.
2017. szept. 28. 21:42
 5/27 anonim ***** válasza:
80%

Dolgozz 10 órát egy héten keresztül és meg fogod érteni.

Ettől függetlenül mondjuk hétvégén azért illene teljesítenie, ha már olyan mázlista, hogy ilyen fiatal, zsenge barátnője van.

2017. szept. 28. 21:52
 6/27 A kérdező kommentje:

Az elsőnek csak annyit hogy 23évesen az ember már nem gyerek, fiatal nő, szerintem.

Énis dolgozom igaz csak 8orat de ettől független van kedvem és erőm. De tudom ez ember függő.

Kérdeztem már tőle, de ennél hosszabb magyarázatot nem add nekem. Valószínű ez van benne hogy fáradt, igyekszem hozzá majd megértőbb lenni.

2017. szept. 28. 22:02
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezer oka lehet, de a legvalószínűbb, hogy fáradt.
2017. szept. 28. 22:03
 8/27 A kérdező kommentje:

Kedves 3as! Ki mondta neked azt hogy nincs foglalkozva a háztartással?

Nem tudom hány éves vagy de úgy tűnik neked sincs több eszed mint egy 13 évesnek! :)

2017. szept. 28. 22:04
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

"Az elsőnek csak annyit hogy 23évesen az ember már nem gyerek, fiatal nő, szerintem. "

A 33 eves meg oreg roka?

2017. szept. 28. 22:05
 10/27 A kérdező kommentje:

Nem értem miért olyan dolgon kell fen akadni aminek a kérdéshez nem sok köze van sőt...

Egyébként egy 33éves pedig egy nő,érett nő adott helyzetben asszony...sorolhatnám...:)

2017. szept. 28. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!