Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szexel velem már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szexel velem már a párom?

Figyelt kérdés

1éve vagyunk együtt, van köztünk 10év korkülönbség én 23 vagyok ő 33.

Nagyon jó a kapcsolatunk megvan a mindennapi ölelés,csók,beszélgetés...stb szinte nem is vitatkozunk semmin. Viszont az utóbbi időben (1honapja) kevés a szex, napi 10órat dolgozik utana haza jön es mire ágyba kerülünk mindig azt mondja "nincs kedve" "faradt" és igy a sokadik alkalom utan már rosszul esik és azt gondolom hogy velem van a baj, viszont hétvégente vagy ha hétköznap 1x szexelunk az nagyon jó, jól működik köztünk. Mostanában ezek az elutasítások utan veszekedésbe fajul a dolog és félek hogy a kapcsolatunk rámegy.

Mit gondoltok nekem kellene megértőbnek lennem vele mert faradt és nincs hangulata?

Vagy engem nem kívánna már? Mik a tapasztalataitok?

2017. szept. 28. 21:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

27 éves vagyok és nem én rinyálok úgy, mint egy kis tini.

Azért nézz már magadba, oké?

Itt kell megkérdezned egy olyan alapvető dolgot, amit egyébként alapvetően tudnod kéne, hogy 10 óra munka után fáradt az ember! És még megkérdőjelezed a valóságtartalmát!

Eléggé gáz vagy!

2017. szept. 28. 22:18
 12/27 A kérdező kommentje:

De ezek szerint neked sincs jobb dolgod mint ezzel foglalkozni.

Egyébként tudtom szerint azért van az oldal hogy kérdéseket tegyünk fel.

A másik hogy nem tudom értelmezted e amit kiírtam, igen valószínűnek tartottam hogy ez áll a probléma hátterében, de olyan emberek véleményére voltam kiváncsi akik voltál hasonló helyzetben.

2017. szept. 28. 22:25
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Önvisszaigazolás kérés nélkül nem tudtad volna magadtól, hogy fáradt a párod 10 órai munka után?

Persze azért van az oldal, hogy kérdezz, de nem azért van, hogy te pedig ne használd az agyadat gondolkodásra kérdésfeltevés előtt!

2017. szept. 28. 22:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Használtam képzeld, de szükségem volt arra hogy mások véleményét meghallgassam. Nem értem miért olyan nagy probléma ez. Szerencsére kaptam privátban a válaszomra megfelelő tanácsot es kérdést!
2017. szept. 28. 22:36
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy a kötekedő 62%-osnak... nem, nem egyértelmű a válasz. Nem azt mondom, hogy napi 10 óra munka után nem fáradt a másik, nyilvánvalóan az. De az sem igaz, hogy ez minden egyes alkalommal elfogadható indok a visszautasításra. Teljesen jogosan merültek fel kételyek a kérdezőben, mert az a napi +2 óra nem jelent akkora megterhelést, hogy néhanapján ne lehetne este egy kis összebújást is beiktatni. Már ha csak az általad említett dolgoknál maradunk, a házimunka is simán elvisz annyit, mégse a kérdező utasítja vissza a párját. Ezen kívül lehet, hogy te örülsz neki, ha heti 1x van szex, de a kérdező nyilvánvalóan nem ehhez volt szokva, ezért is foglalkoztatja a dolog.

Neked pedig kérdező... szerintem hétvégén, nyugodt körülmények között hozd fel neki a dolgot. Ne vádold, csak mondd el, hogy nyilván ha nem is ugyanannyit, mint a 10 órás műszakok előtt, de ettől azért valamivel több alkalmat szeretnél, mert a sok visszautasítás frusztrálttá tesz, és nem szeretnéd, hogy veszekedéssel teljenek a napjaitok (ahogy remélhetőleg ő se). Érdemes lenne valami kompromisszumra törekedni, nyilván te is legyél elnézőbb, de ő se mondjon mindig nemet. Ha ezt meg tudjátok valósítani, akkor szerintem nem lesz gond.

Egyébként, csak egy kis saját tapasztalat. Mi 5 év után is mindig tudunk rá időt/energiát szakítani heti 3-4 alkalommal, úgy, hogy én is sokat 12 óráztam, ő pedig gyakran 6 napozik. Szóval ha nem a vággyal van gond, akkor ha akar, szerintem megoldható, hogy kicsit alkalmazkodjon.

23/N

2017. szept. 28. 23:33
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Teljesen egyet értek veled, hétvégén mindenképp megfogom vele beszélni.
2017. szept. 28. 23:50
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi a faxnak kell tamadni a kerdezot?

Ennel ezerszer hulyebb kerdesekben hisztiznek a puncit nem kapo fiuk.

Tehat egy honapja kevesebb a szex. Elotte is ennyit dolgozott? Ha nem, akkor lehet oka, de ez esetben furcsa, hogy hetvegen sem akarja.

Ha regebben is ennyit dolgozott, akkor nem a munka az oka.

Nem lehet, hogy van valakije?

2017. szept. 29. 01:13
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy csak tovább tartott rájönnie mint nekünk, hogy gyerekes vagy, éretlen, és nyalka. Ez a felismerés nagyon tudja rombolni az önbizalmat ám.
2017. szept. 29. 06:43
 19/27 anonim ***** válasza:
35%

Oké, lehet, hogy velem van a baj, ha én nem kezdek el kételkedni párom szavában és fantáziálni azon, hogy tényleg velem van-e a baj, mert látom, hogy mennyire megterhelő fizikai munkát végez, mennyire leszívja az energiáját, tudom, és látom, hogy mikor kell, jön és fekszik..stb. Ez mind csak odafigyelés a másikra.

Ismered azt a kifejezést, hogy alkalmazkodás az adott körülményekhez?

Ez a baj a legtöbb kapcsolattal, hogy sokszor belelátnak egyes felek olyat, ami nem is létezik és így generálják a negatív dolgokkal a feszültséges, a teljesen felesleges vitát!

A jelen szituációban biztos, hogy azalatt az egy hónap alatt változhatott meg a pasi munkakörülménye, munkarendje, amit a kérdező nem ért meg és magát hibáztatja teljesen feleslegesen és ezzel generálja a problémát.

Hisz, eddig minden a legnagyobb rendben ment.

Tényleg, kérdező, írd már le légyszi, hogy mi változott meg 1 hónap óta a munkakörülményét illetően.

2017. szept. 29. 07:21
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
Mekkora büdös paraszt itt pár válaszoló te jó ég. Nálunk soha nem volt kifogás a fáradtság, mikor minden nap éjfélre ért haza és 6-kor már keltünk, akkor is szexeltünk kivétel nélkül. Erre varrjatok gombot észlények.
2017. szept. 29. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!