Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban elvárható dolog lehet, hogy a párok
minden nap beszéljenek egymással valamennyit?
11/18 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz, hogy ez nem elvárható dolog. Nyilván ha már odáig jut a dolog, hogy az egyik fél elvárja, ott valami már nincs rendben.
Azért is kérdeztem, mert van olyan ismerősöm aki szerint normális ha nincs mindennap kommunikáció, mert nem megyünk egymás agyára.
Szerintem ez enyhe túlzás, mert egy rövid telefon vagy pár mondat, amiben érdeklődünk a másik felől, nem mehet a másik agyára.
A 8-as nagyon jól megfogalmazta, ez nem elvárás, egy nyűg, hanem belülről jön. Ha szeretitek egymást, igazából fel se tűnik de nap mint nap vágysz rá, hogy kommunikálj vele, halld a hangját kicsit stb. Ha viszont erre nincs igény, akkor azt a kapcsolatot nem érdemes erőltetni.
2017. szept. 28. 22:45
Elvárni mindent lehet... oszt legföljebb arcra esik az ember.
Én pölö biztosisten, hogy csak akkor beszélgetnék bármennyit is, ha mondanivalóm is van. Üres mizuzások, felszínes fecsegések nem igazán tudnak beszédre inspirálni.
2017. szept. 28. 22:59
Számomra igen. De szerintem ez egyénfüggő. Ha neked szükséged van rá,.akkor jelezheted a tárasdnak h keressen többet, illetve keresd te őt.
2017. szept. 29. 13:22
Számomra egy sima "szia, hogy vagy" nem jelent semmit, senkitől, semmilyen emberi kapcsolati szinten. Kb. annyira sablon, mint egy köszönés egy ismerősnek, akivel szembe jövünk az utcán, de nem állunk le beszélgetni, mert nem érünk rá. Nincs benne valódi érdeklődés, a legtöbb ember nem vár rá tartalmas választ. Ha véletlenül pocsék napod volt, és valaki megkérdezi, hogy hogy vagy, rendszerint nem kíváncsi arra, hogy mi a nyavalya tette tönkre a napod. Tehát ha valakivel valamiért csak ennyit tudok beszélgetni adott nap, akkor inkább hagyjuk ki azt a napot, mert akkor nincs értelme. Számomra fontos, hogy ha valakivel beszélgetek, akkor az tartalmas beszélgetés legyen, ne csak pár udvariassági mondat, aztán megyünk tovább dolgunkra, az nem beszélgetés.
2017. szept. 30. 19:29
#15 de a párod nem "valaki, akivel összefutsz az utcán". A párod pont az az ember, akinek elmondhatod, mi cseszte el a napodat, érdekelni fogja, meghallgat és ha tud, segít.
2017. szept. 30. 21:38
Akkor még egyszer a lényeg:
"Tehát ha valakivel valamiért csak ennyit tudok beszélgetni adott nap, akkor inkább hagyjuk ki azt a napot, mert akkor nincs értelme. Számomra fontos, hogy ha valakivel beszélgetek, akkor az tartalmas beszélgetés legyen, ne csak pár udvariassági mondat, aztán megyünk tovább dolgunkra, az nem beszélgetés."
2017. szept. 30. 21:42
Bárkivel előfordulhat, hogy nem ér rá, kimerült, hazaér munkából és ruhástól alszik el... stb. Nem kell minden nap beszélni, ha éppen valamiért nem alkalmas. És nem szabad hisztizni ilyenek miatt. A párommal sem vagyok összenőve, ahogyan másokkal sem. Elvileg felnőttek vagyunk. A szeretet nem azon múlik, hogy minden nap váltunk-e két mondatot...
2017. szept. 30. 21:47
Kapcsolódó kérdések: