Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » BMW-m van sajnos 120 130-al...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BMW-m van sajnos 120 130-al tudom túllépni amit lehet. Ez már bejön a csajoknak? Vagy váltsak jobb márkára?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 20:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
De jól megy manapság a 19 éves ficsúroknak:D
2010. máj. 27. 22:09
 22/33 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, nem ismerem az autókat,nem is érdekelnek. Legyen 1 kormánya, 4 kereke, legyen tiszta és vigyen el oda, ahová akarom anélkül, hogy elromlana. Normál lánynak kb. ennyi az autó-igénye.
2010. máj. 27. 23:36
 23/33 anonim ***** válasza:
A lóerő a centikkel ugye fordítottan arányos?
2010. máj. 27. 23:47
 24/33 anonim ***** válasza:
béemvé úristen, hogy lehet egy ilyen sz@rt megvenni? tiszta szégyen.
2010. máj. 28. 00:07
 25/33 anonim ***** válasza:

Jajj te szegény...ezzel tudsz csak felvágni? Kit érdekel, hogy milyen a kocsid? Az miben minősít téged? Hát ha meg olyan nőkre/lányokra fáj a fogad, akik a kocsid láttán ájulnak be, akkor nagyon igazán mélységesen sajnállak...

Nem tetted valami magasra a lécet..épp hogy prostihoz nem jársz...

Basszus már önmagában az undorító, ha valaki belekeveri a pénzt az érzelmekbe/kapcsolatokba...pf...

18/L

2010. máj. 28. 00:33
 26/33 anonim válasza:
nekem bmw-m van. ( 528i, nem apuci pénzéből) és akkor rögtön cigány vagyok, vagy kicsi a faszom vagy biztos paraszt vagyok? ugyanmár....
2010. máj. 28. 03:33
 27/33 anonim ***** válasza:
uccsónak, általában semmi baj azzal, ha valakinek jó autója van, csak ne tegyen már fel egy ilyen idióta kérdést. Az apuci pénze dologgal meg egyet értünk, ha valakinek 19 évesen bmw-je van, akkor az apucitól van, vagy lottón nyerte. Én max utóbbival vágnék fel:D.
2010. máj. 28. 08:22
 28/33 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

hadd adjak egy jó tanácsot.

nekem is bmw-m van, a tiednél egy picivel nagyobb, erősebb és újabb. de!:

azt vettem észre, hogy csak akkor lehet vele igazán jól csajozni, ha normálisan közlekedsz. miért? mert ha normálisan mész, akkor a csaj tud gyönyörködni a kocsiban, el tudod kápráztatni a humoroddal, tudsz udvarolni. jó ha erős egy kocsi, mert ha út közben belefogsz egy előzésbe, tetszik a csajnak, hogy ezt is tudja a kocsi.

ugyanakkor, ha folyamatosan száguldozol, akkor a csajnak az lesz a legnagyobb problémája, hogy hogyan élje túl.

jó autó a bmw. de ne felejtsd el, hogy a fizikát az sem tudja átverni, és a csajok ( még a ribik is) jobban szeretik a normális pasikat.

ja és egy mondat a végére, amiért mindenki utálni fog:

V8-t mindenkinek!

2010. máj. 28. 09:02
 29/33 anonim ***** válasza:
Bmw? Neköm van a borcsa után fogva egy zűd kocsi, oszt mégis möglesnek itt falun a csibék! Annyuk is ílyen vót! Jóvan az a bmw, főleg ha tud szántani, de tiklaknak csak mögjárja. Kele bácsi f/66
2010. máj. 28. 13:45
 30/33 anonim ***** válasza:
nekem opelom van de full extrás kényelmes ülések meleg-hideg tááágas tééér hátrahajthatós ülés (automata) pohártartó unzóvájter ez sokkal jobb ha félre állok egy kis csendes zugban csodás kis kéynelmes automban pedig nagyon jó dolgok történnek
2010. jún. 11. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!