Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BMW-m van sajnos 120 130-al tudom túllépni amit lehet. Ez már bejön a csajoknak? Vagy váltsak jobb márkára?
1. ha bejön valaki, akkor tőlem Trabantja is lehet
2. szeretem azokat a pasikat akik biztonságosan vezetnek. Voltam már kórházban azért, mert a párom figyelmetlenül vezetett (legalább a sebességet betartotta).
3. nem szeretem azokat a nagyképű majmokat, akik azt hiszik, pénzzel minden nőt meg lehet venni - a szemetet megkapod, de a normális nőket soha (sajnos ebből van kevesebb). Persze ha neked ez is elég, akkor hajrá. Ennyi erővel k.urvákhoz is járhatnál, azoknak nem kell majd drága cuccokat venned.
Na igen, szép és jó, meg bmw. Ugye az nem derül ki, hogy hány éves és melyik típus, van már 150 ezerért is bmw.
Dehát látom az értelem kiütközik itt it, 15 éves kislány meghallja a bmw szót és már nedvesedik is....
Szánalmas
az autó arra való, hogy A-ból B-be elvigyen
ennyi
aki hasra esik tőle, az ribi, aki csajozásra használja, az impotens, vagy önbizalom hiányos
Keresztapámnak van BMW-je, nagyon jól néz ki, a nők is forognak utána, pedig egy idősebb ember ül a volánnál
amúgy pár százezerbe került, külföldről behozta régebben, szóval még Suzuki is drágább, de a nők csak azt látják, hogy ez egy BMW, és omlanak tőle. Buták. Midig jót röhögünk rajtuk.
Amúgy 21 f voltam, úgyhogy inkább nem lennék a drágád.
A másik, talán éld ki a sebesség iránt érzett szeretetedet, egy versenypályán napi 6-13 ezer közti nevezésért. Eléggé balesetveszélyes amit csinálsz, jó persze tudom, Te biztosan jól vezetsz meg minden, de vannak más emberek, akik haza igyekeznek a családjukhoz, elég gyakran pici gyerekek is vannak az autóba, úgyhogy szerintem ne ezzel próbálj imponálni. Legyen inkább egy kis felelösségérzeted, egy komoly Nönek jobban fog tetszeni, minthogy de rohadt gyorsan tudsz menni. Gondolom 19 évesen, apuci anyucu betolta a popód alá az autót és ezáltal másoknál nagyobb hatalommal felruházottnak érzed magad, pedig hidd el Te is csak egy ember vagy.
Nekem is van BMW-m, és egy korú vagyok veled...Viszont csajozni, soha nem azzal járok...
Ne a kocsi fogja meg a nőt, hanem mondjuk a személyiségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!