Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta, nem szeret. Később pedig azt mondta, csak kiborult. Mit tegyek?
Párommal lassan 3,5 éve vagyunk együtt, szépen megvoltunk idáig. Az utóbbi 4-5 hónapban kicsit elhanyagoltam a kapcsolatunkat, kevesebbet törődtem vele, hisztisebb lettem. Sajnos egész nyáron veszekedtünk, sokszor nekem köszönhetően, mert vannak problémáim a bizalommal, sokszor féltékenykedek, de már sokat javult a helyzet. Egyik veszekedésünk alkalmával párom azt mondta, hiába minden, már fél éve nem szeret. Majd miután mindketten lenyugodtunk, azt mondta, csak kiborult, és maradjunk együtt. Belementem, de szenvedek, mint a kutya azóta, folyamatosan attól rettegek, hogy újra ezt mondja, és ez volt az igazság. Tényleg sokat változtam, nem vagyok elfogult magammal, volt is min, de az utóbbi napokban megint fura és bunkó vagyok. Rettegek, hogy elhagy, és ettől borzasztó akaszkodós vagyok, és nem is túlzottan akar megnyugtatni. Mit csináljak szerintetek?
22/L
"de ha saját tapasztalatból van valami tipped a változáshoz, szívesen veszem "
Onbizalom fejlesztest javasolnek. Nezz utana: acceptance and commitment therapy
Figyelj,az az igazság,hogy ha így viselkedsz és ezt folytatod akkor ne nagyon számíts arra,hogy továbbra is szeretni fog. Most igazából meg kell hoznod egy döntést.
Vagy folytatod a kapcsolatot és változtatsz magadon,vagy pedig ilyen matmradsz és szakítasz... A harmadik opció meg amit most csináltok,amiben egyikőtök sem érzi jól magát. Erre más megoldás nincs.
Tudod nem akarlak bántani de... ha tudod magadról,hogy ilyen vagy akkor azt is belátod,hogy az ilyen tulajdonságok megölnek egy kapcsolatot.
Valszeg kihunyt a szikra, sajnálom.
Az emberek, ha idegesek, sok igazságot vágnak a másik fejéhez....
Szerintem kiszeretett belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!