Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondta hogy lekéne cserélnie a barátnőjét rám akkor azt miért mondta?
csak hogy tovább szexeljek vele?
hitegető duma?
Phejj, nekem is "minden álmom" lenne egy ilyen pasi..
Igazából nálam is próbálkozott ilyen, de nekem pl eszemben sem lenne párkapcsolatban gondolkodni vele, soha. Nem érdekel, ha ő többet is akarna tőlem.
De hogy mindig vannak olyan nők, akik komolyan bomlanak ezek után..Hol az önértékelés, önbecsülés? EZ olyan szánalmas.
Aki így gondolkodik, az meg is érdemli azt a pasit, de jobbat nem. ;)
26N
Szerintem sem hitegetett; ha nem lengetted be előtte a szakítást, akkor semmi értelme sincs a dolognak.
Akkor már inkább az a magyarázat, hogy tényleg elgondolkodott a váltáson és kiváncsi volt a reakciódra.
(Mondjuk nekem nemigen kéne olyan pár, akiről khmm... nulladik kézből tudom, hogy csalfa.)
"tudnék mesélni :D"
Hajrá! Kezdheted is a kis mesét.
Bár már ismerem, annyiszor olvastam itt és láttam a környezetemben, mint ahányszor láttam a Reszkessetek betörőket.
Kitalálom: munkahelyen ismerted meg, összebarátkoztatok, egyre inkább jóban lettetek, ő el kezdett bókolni, te irultál-pirultál, de azért mondtad neki, hogy dehát van barátnőd, mire ő, a barátnőm egy sárkány, nem fekszik le velem, blabla, te szépen bekajálod és utálni kezded a nőjét, ő meg egyre feljebb helyezi a combodon a kezét. Ugye aztán el kezdtetek dugni, miközben szegény barátnője meg semmit nem tud az egészről, neked egyre kellemetlenebb, hogy még mindig másvalakié a f..zkalapod, ő ezt észreveszi és természetesen a legjobb (és egyben legelcsépeltebb) dumát löki oda neked, hogy majd elhagyja érted a barátnőjét. Na vajon happy end lesz a vége?
Amúgy nekem egy bajom az ilyen történetekkel, senki nem kapja meg a méltó jutalmát (ha úgy tetszik). Sajnos nem hagyja el a csalfa hülye a naív barátnőjét sose, pedig ha azt nézzük egy ilyen nővel mint te jobban megérdemelnétek, hogy együtt legyetek. A két erkölcsi nulla... Ehelyett mindig az szívja meg, aki végképp nem tehet az egészről, egyszerűen csak át lett b..szva a palánkon.
Kívánok neked szép életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!