Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne rávenni a csajt arra, hogy bevegyük a barátnőjét is szexbe valentin napi ajándéknak?
Tehát én egy fickó vagyok, és szeretném két nővel csinálni, hogy lehetne erre rávenni a barátnőt?
A valentin nap, vagy valami hasonló ünnep jó érv arra, hogy meglepjen ilyen dologgal, nem?
A kerdesed es a valaszod alapjan a legjobb ajandek az lenne ha bekenhagynad szerencsetlent es nem csak kihasznalnad...
Keress prostikat veluk dughatsz harmasban.
Nem vagyok rászorulva a prostikra, az másféle fickónak való.
Amúgy meg nem értem, mi ez az ellenségeskedés.
Több nő igazi vadállatokkal van együtt, nem egy olyan story van, ahol csúnyán megverték a nőt, és ennek ellenére a csaj mégis veled maradt.
Már egészen 18-19 éves koromban is tapasztaltam ezt, nem egyszer panaszkodtak nekem nők, hogy "fél a pasijától" (mégis fele maradt, és még engem tiltott le MSN-ről),
Tavaly nyáron is volt alkalmam hasonló mocskos látni, ráadásul nyilvános helyen.
Én semmi ilyet nem teszek, csak van egy ilyen vágyam, ami egyébként több párnak/házastársnak teljesen természetes.
Általában, ahol már veres van, az egy hosszabb folyamat része.
Addigra a nőnek már le van építve az önbizalma, önbecsülése.
Nem lát tisztán.
Sokszor még a baráti kör is leepitve.
Téged meg Kérdező, nehogy már kituntessunk, mert szimplán csak atbaxod a nodet, de nem vered :D
Kész vagy öreg. :D
De lehet, csak egy ugyes troll vagy :O
Gyanús kérdés....
A kérdésedre válaszolva, ha szeret a csaj, lehet belemegy.
Tanácsot nem adok, hogy állj elő ezzel, mert gyökér vagy.
Na további szép hajnalt :)
Egyik barátnőmet sem baszatnám meg a pasimmal. Ráadásul Valentin nap a szerelmesek ünnepe. Még az sem vagy.
Vagy ha ő akarna egy pasit bevenni, abba belemennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!