Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne költsek, de legyek szép....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne költsek, de legyek szép. Hogy lehet ilyet elvárni?

Figyelt kérdés

A párom azt szeretné, ha kevesebbet dolgoznék, amíg tanulok (a jelenlegi munkaidőm felét), de így értelemszerűen kevesebb pénzt is keresnék, azaz magamra is még kevesebb jutna.

Nincsenek extra igényeim, de szeretek évszakváltáskor venni néhány ruhadarabot, esetenként cipőt, évi egy parfümöt, egyéb kozmetikumokat...

Fodrászhoz nem járok, ahogy kozmetikushoz és sminkeshez sem, nem az én világom.

De ha kevesebb órát vállalnék be, össz-vissz 100€-t (30 ezer Ft) keresnék, amiből kéne félretenni, fizetni az uszoda bérletet és vásárolni a dolgaim. Most ugyanerre van havi majdnem 300€-m.

Most az a baj, sokat dolgozom, ha elkezdődik a suli, le leszek terhelve. Félek, ha meg elkezdek kevesebbet, leszűkítem a kiadásaim, az lesz, hogy na, most meg elhanyagolom magam...

2017. szept. 23. 22:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

"Félek, ha meg elkezdek kevesebbet, leszűkítem a kiadásaim, az lesz, hogy na, most meg elhanyagolom magam..."

És ezt ő mondta neked, vagy csak te gondolod így, hogy ezt mondaná?

Merugye... azt mondta a szájával, hogy tán kevesebbet dolgoznál, de ezt nem (mint ahogy biztosra veszem, hogy azt sem mondta, hogy "de szép legyél ám!")

A megoldás pedig egyszerű: meg kell beszélni, hogy bevállaljátok-e a kiadáslefaragás ÁRÁT is a több együttlétért cserébe, vagy ő pótolja átmenetileg a kieső összeget, vagy mi legyen?

2017. szept. 23. 23:53
 12/13 Diavolino44 ***** válasza:
64%

Ebbe ne engedd, hogy beleszoljon a baratod, ferfikent ennel tobbet koltok a kulsomre, vagy kb ennyit. Ez egyaltaln nem sok!!

S ha te igy erzed magad jol, akkor kerj tole penzt a ruhara+ cipore stb. Arra tuti huzni fogja a szajat. Szoval szerintem ne erdekeljen amit mond.

2017. szept. 24. 00:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Havi 300 eurót elbxol minden szarra? Hát megértem a barátodat, az kb. 90 000 ft, rengeteg pénz.

Én annyiból ÉLTEM otthon, rezsi, kaja, ruhák utazás.

2017. szept. 24. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!