Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne költsek, de legyek szép. Hogy lehet ilyet elvárni?
A párom azt szeretné, ha kevesebbet dolgoznék, amíg tanulok (a jelenlegi munkaidőm felét), de így értelemszerűen kevesebb pénzt is keresnék, azaz magamra is még kevesebb jutna.
Nincsenek extra igényeim, de szeretek évszakváltáskor venni néhány ruhadarabot, esetenként cipőt, évi egy parfümöt, egyéb kozmetikumokat...
Fodrászhoz nem járok, ahogy kozmetikushoz és sminkeshez sem, nem az én világom.
De ha kevesebb órát vállalnék be, össz-vissz 100€-t (30 ezer Ft) keresnék, amiből kéne félretenni, fizetni az uszoda bérletet és vásárolni a dolgaim. Most ugyanerre van havi majdnem 300€-m.
Most az a baj, sokat dolgozom, ha elkezdődik a suli, le leszek terhelve. Félek, ha meg elkezdek kevesebbet, leszűkítem a kiadásaim, az lesz, hogy na, most meg elhanyagolom magam...
Milyen optikai tuningra?
Natúr smink? Előnyös ruhák? Parfüm?
"Natúr smink? Előnyös ruhák? Parfüm?"
Igen. A smink, parfum teljesen felesleges ha tenyleg szep vagy, es atlagos olcso ruhakat is lehet hordani.
Ha annyira nem vagy szep akkor persze kellenek ezek.
A parfümöt látod rajtam valahogy, mondd csak?
Vagy szerinted hogyan tesz hozzá konkrétan a szépséghez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!