Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom soha nem féltékeny ez akkor most nem normális ez így rendjén van?
A barátnőm SOHA nem volt még féltékeny vagy legalábbis nem mutatta ki. De inkább azt mondanám,hogy nem is volt még féltékeny...egy picit sem. Kimutatja az érzéseit, szeretet,harag,szomorúság. Látom rajta ha baj van ha boldog stb. Féltékenységnek azonban nyomát nem láttam még. És bevallom zavar valamiért...a másik 2 barátnőm nem túlzóan,de néha féltékeny volt és jól esett ez is egy fajta vissza igazolás volt és tudtam,hogy szeretnek. Most is tudom,hogy ő is szeret engem...csak fura ez így számomra.
Bármikor elmehetek a haverokkal nem tesz megjegyzést,szép napot kíván,megölel aztán utamra enged. Smst sosem írt, nem "zaklatott". Csak ha haza mentem akkor kérdezett pár általános dolgot:. "Miujság? Hogy érezted magad?". Ha véletlen szóba hoztam nő kollégát,ismerőst az sem zavarta. Mondjuk nem is adtam okot a féltékenységre,de legutóbb próbára tettem. (Tudom..csúnya dolog) a telefonomat direkt nem zártam le és megkértem egy csaj ismerősömet,hogy folytassunk egy kis beszélgetést amiből mást szűrhet le a párom...félrevonultam és láttam,hogy a barátnőm mitcsinál. Takarított ott volt a telóm félrerakta és basszus az ember automatikusan olvasná az üzenetet..ő is azt tette szerintem. Láttam,hogy mosolyog egy nagyot és félrerakta a telóm majd szólt,hogy írt egy barátom. Pfff. Ez mi? Konkrétan az állt az üzenetben,hogy jól éreztem magam vele majd máskor még összefutunk szív csókos száj stb. Nem értem..ő tök más,bármit csináltam sosem zavarta,mintha tényleg maximálisan megbízna bennem. De ez csak nekem fura így. :/ (Tudom,hogy ő szeret engem és nem csalt meg. Törődik velem és sokat vagyunk együtt. ) Szerintetek ez így rendjén van?
2 éve vagyunk együtt.
23/F, 21/N
Itt mindenki ki fog osztani, kérdező, hogy ennek pont, hogy örülnöd kéne, de az a helyzet, hogy én teljesen meg tudlak érteni. Ugyanez nálunk a helyzet, csak én vagyok a lány és a párom semennyire nem mutatja azt ki, hogy tart attól, hogy valaki lecsap a kezéről, vagy egyáltalán másnak is tetszhetek. Legutóbb, mikor elmondtam, hogy leszólítottak az utcán elég nyomulósan, arra sem reagált semmit :( Persze nem szeretnék olyan párt, aki ellenőrizget, meg betegesen féltékeny, de egyszerűen annyira jól esne, ha egy-egy szituációban valahogy érezném, hogy "meg alar tartani"- gondolom, tudod, mire gondolok. És sokszor azt kívánom, bárcsak kicsit féltékeny lenne néha :( Egyébként mi is két éve vagyunk együtt. Nagyon ragaszkodó vagyok, talán az is a gond. Ha nem foglalkoznék ennyit vele, talán én is jobban érdekelném őt :(
22/L
Van egy olyan elmélet, hogy társfüggő társadalom, ami szerint az emberek 99%-a társfüggő valamilyen szinten.
Ő nem az, ő az 1%-ba tartozik. Neki nincsenek elvárásai tőled sem és magától sem, neki nem fáj semmi veled kapcsolatban, ő egy független erős hiteles személy, aki őszintén és önzetlenül tud szeretni, téged, úgy ahogy vagy! :)
Jobb párod nem lehet :)
Így néz ki egy normális ember kapcsolata egy nem normálissal.
A féltékenység nem része egy párkapcsolatnak, csúnya negatív érzelem, valami bajnak a jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!