Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom soha nem féltékeny ez akkor most nem normális ez így rendjén van?
A barátnőm SOHA nem volt még féltékeny vagy legalábbis nem mutatta ki. De inkább azt mondanám,hogy nem is volt még féltékeny...egy picit sem. Kimutatja az érzéseit, szeretet,harag,szomorúság. Látom rajta ha baj van ha boldog stb. Féltékenységnek azonban nyomát nem láttam még. És bevallom zavar valamiért...a másik 2 barátnőm nem túlzóan,de néha féltékeny volt és jól esett ez is egy fajta vissza igazolás volt és tudtam,hogy szeretnek. Most is tudom,hogy ő is szeret engem...csak fura ez így számomra.
Bármikor elmehetek a haverokkal nem tesz megjegyzést,szép napot kíván,megölel aztán utamra enged. Smst sosem írt, nem "zaklatott". Csak ha haza mentem akkor kérdezett pár általános dolgot:. "Miujság? Hogy érezted magad?". Ha véletlen szóba hoztam nő kollégát,ismerőst az sem zavarta. Mondjuk nem is adtam okot a féltékenységre,de legutóbb próbára tettem. (Tudom..csúnya dolog) a telefonomat direkt nem zártam le és megkértem egy csaj ismerősömet,hogy folytassunk egy kis beszélgetést amiből mást szűrhet le a párom...félrevonultam és láttam,hogy a barátnőm mitcsinál. Takarított ott volt a telóm félrerakta és basszus az ember automatikusan olvasná az üzenetet..ő is azt tette szerintem. Láttam,hogy mosolyog egy nagyot és félrerakta a telóm majd szólt,hogy írt egy barátom. Pfff. Ez mi? Konkrétan az állt az üzenetben,hogy jól éreztem magam vele majd máskor még összefutunk szív csókos száj stb. Nem értem..ő tök más,bármit csináltam sosem zavarta,mintha tényleg maximálisan megbízna bennem. De ez csak nekem fura így. :/ (Tudom,hogy ő szeret engem és nem csalt meg. Törődik velem és sokat vagyunk együtt. ) Szerintetek ez így rendjén van?
2 éve vagyunk együtt.
23/F, 21/N
Tanuld meg, kisfiam, hogy magabiztos, önmagát szerető ember nem féltékenykedik. Te meg akkora lúzer vagy, ezzel a tesztelgetéssel, hogy a fal adja a másikat :D
Ha komplexusos csaj kell, akkor keress olyat, ne egy életvidám, normális nőt próbálj átváltoztatni egy féltékeny hárpiává ok?
#13-as vagyok a #11-es válaszodra reflektálva kérdező: Nő vagyok, féltékeny voltam és tudok is lenni. Nálam már egy beteges, klinikai mértéket is felvett. El sem tudod képzelni hogy egy ilyen elmévwl élni is mekkora csapás, amikor tudod, hogy veled van a baj és gúzsban tart ez a mérgező, bénitó, minden racionalitást mellőző érzés! Ne akarj ilyet kiprovokálni egy egészséges nőből! Ő még fiatalabb, mint én, ne olyan párkapcsolati mintával szembesüljön, hogy féltékenynek kell lenni meg senkiben nem lehet bizni.
Engem tönkretett 2 megcsalás, pszichológussal dolgozok, hogy rendbe tegyem az életem, mert ez a szintű féltékenység nem csak egy párkapcsolatot öl meg, hanem képtelen vagy teljes értékű életet élni, normálisan dolgozni. Rámehet a munkád, a szociális kapcsolatod is.
"Akkor máshol miért olvasni azt,hogy "egészséges féltékenység"
Azért, mert a rengeteg önértékelési problémával küzdő, önismerethiányos, kötődési mintákkal problémás ember ezzel racionalizálja magában az érzést. Ettől még nem lesz se egészséges, se normális. Én ide is mindig azt írom, hogy szerintem a féltékenység az egyik legaljasab, legkapcsolatgyilkosabb, legundorítóbb dolog egy kapcsolatban (nálam a megcsalással egy szinten van, mintkettőt megtapasztaltam a saját bőrömön "szenvedő alanykéne"), igaz mindig le is pontoznak érte, de leszarom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!