Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene reagálnom arra, hogy a párom gyakorlatilag tapsol azoknak, akik bántottak?

Figyelt kérdés

Nem voltam egy kedvelt személy a gimnáziumban, undorítóan viselkedtek velem a fiúk. Fogdostak, megaláztak, átvertek, volt, hogy az egyik randira hívott, én meg bedőltem, és meg sem jelent a helyszínen és mindenki nevetett rajtam. Semmi önbizalmam nem volt.

5 hónapja vagyunk együtt a párommal, most jött szóba először a középsuli (túltettem már magam rajta amúgy), és a párom reakciója megdöbbentett. Azt mondta, hogy valamilyen szinten a javamra vált, hogy így bántak velem, mert ennek is köszönhető, hogy ilyen vagyok most, amilyen, mert nem hagytak elszállni magamtól a srácok. Szerinte az összes lányból, akit ajnároznak, egós ribi lesz, ráadásul én nagyon szép vagyok, szóval simán lehetett volna más társaságban belőlem is egy lenéző, torz egyéniség, így viszont egy intelligens, ábrándos, rockzenét kedvelő (ne kérdezzétek hogy jön ide...), gyönyörű nő lettem, aki ismer némi alázatot és udvariasságot a férfiakkal szemben.

Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, azóta teljesen le vagyok lombozva, hogy a saját páromtól kellett ilyet hallanom.

Vélemények?

2017. szept. 20. 22:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%
"aki ismer némi alázatot és udvariasságot a férfiakkal szemben." - aha. Ezutan a mondat utan mehetne, amerre szeretne. Majd fogom hallgatni az ilyen soviniszta fa-szsagokay. Hogyne. Jezusom, milyen korlatolt es ostoba ember lehet ez.
2017. szept. 20. 23:41
 12/33 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így gondolom, holnap elvileg találkozunk, szerintem szakítok...
2017. szept. 20. 23:42
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
Majd kérünk a reakciójáról beszámolót.Minden esetre én lélekben Veled vagyok,meg még egy páran biztos.
2017. szept. 20. 23:47
 14/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, majd megírom kommentben!
2017. szept. 20. 23:51
 15/33 anonim ***** válasza:
10%
az utolsó válaszok kb. olyanok, mintha a pasija bántalmazná, verné a kérdezőt...
2017. szept. 21. 00:30
 16/33 anonim ***** válasza:
79%

Abban igaza van, hogy a korábbi bantasok miatt lettél olyan, amilyen.

Viszont, amiket előttem írtak, az elég gáz.

Kérdezd meg tőle, hallott e már az empátia szóról?

Lehet legközelebb hozzateszi, örülj, hogy kijohettel a konyhából...

Himsoviniszta, felsőbbrendű... Stb stb.

Nem folytatom.

2017. szept. 21. 02:47
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
Tuti ez a nyomorék is ilyen lányokat alázó -tapogató kis patkány volt a középsuliban. Alázat meg udvariasság a férfikékkel szemben, aaaazzzz...
2017. szept. 21. 06:05
 18/33 anonim ***** válasza:
83%
Lefordítva: tök jó, hogy zaklattak, mert így csak egy hozzám hasonló féreghez van önbizalmad.
2017. szept. 21. 06:24
 19/33 anonim ***** válasza:
79%

"aki ismer némi alázatot és udvariasságot a férfiakkal szemben"

Nekem is ez a mondat tette be volna a kaput es fejeztem volna be vele.

2017. szept. 21. 06:52
 20/33 anonim ***** válasza:
88%

Ja, es a kerdezo nem azert olyan, mert bantottak, hanem azert bantottak, mert plyan a szemelyisege.

Es itt a pelda, hogy nem a kulsosegek alapjan peceznek ki valakit a gyerekek, mert a kerdezo szep, hanem szemelyisegjegyek alapjan, akikben aldozatot latnak.

2017. szept. 21. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!