Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem belépett a facebookomba többször is, hogyan lehet megleckéztetni?
Pár hónapja, miután szakítottam vele háromszor, ill. tegnap este - vagyis nem véletlenül lépett be. Screenshotokkal bizonyítható, ott a dátum, a telefonjának a típusa, a screenshot dátuma.
Már van másik barátja, de nem tudja, hogy tudom, mivel kinyomtam a követését, csak ismerősök vagyunk. NEM az a cél, hogy tönkretegyem a kapcsolatát, vagy az életét - tehát a barátját kihagynám ebből - de megleckéztetném, akár nyilvánosan (jogsértést/szabálysértést mellőzve). Van ötletetek?
De most az a kérdés, hogy lehetséges-e, hogy én tévedtem? A facebook a helymeghatározásnál pontatlan szokott lenni, lehetséges, hogy az exemnek van igaza és ártatlanul vádoltam meg, vagy abszolút kizárt? Ő mindent tagad.
- ugyanolyan Huawei P9 Lite telefonja van, mint amiről bejelentkeztek
- anno megadtam neki a jelszavam, ami nem változott
- le van mentve a gépére egy archívumban a fiókom minden adata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!