Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem belépett a facebookomba többször is, hogyan lehet megleckéztetni?
Pár hónapja, miután szakítottam vele háromszor, ill. tegnap este - vagyis nem véletlenül lépett be. Screenshotokkal bizonyítható, ott a dátum, a telefonjának a típusa, a screenshot dátuma.
Már van másik barátja, de nem tudja, hogy tudom, mivel kinyomtam a követését, csak ismerősök vagyunk. NEM az a cél, hogy tönkretegyem a kapcsolatát, vagy az életét - tehát a barátját kihagynám ebből - de megleckéztetném, akár nyilvánosan (jogsértést/szabálysértést mellőzve). Van ötletetek?
Inkább tanuld meg jól használni a Facebookot. Érdekes, az enyémbe nem tudnak belépegetni mások...
Állítsd be a kétfaktoros hitelesítést.
2 dolog:
1.) Nem kerulok kapcsolatba olyan novel, aki ilyet csinalna. Akar szakitas utan.
2.) Amennyiben megis, akkor szakitas utan megvaltoztatom a jelszavakat.
2+1.) 2017 van, a 2-way verification mar nem az ordogtol valo, minden fontos cuccra bevan mar allitva. Hiaba tudja a jelszavadat, akkor se tud belepni.
Szerintem inkább kezdj el zavarba ejtő dolgokról levelezni valakivel. A legjobb, ha te csinálsz egy kamu profilt és azzal levelezgetsz, így igazán vicces kis párbeszédeket tudsz összehozni.
Pl. kibeszéled magaddal, hogy milyen csúnya puncija van az exednek, pocsék az ágyban, stb. Legalább érzi a törődést, amikor olvassa. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!