Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom fenn van Tinderen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fenn van Tinderen. Mi van?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, tudok a Tinder felhasználójáról, azt mondta, hogy azért töltötte le, hogy egy barátjának segítsen becsajozni. Ennek ellenére látom(mutatja..) hogy vannak matchei, és ez nekem iszonyatosan rosszul esik. ( Ha nekem lenne Tinderem, és jól érezném magam egy kapcsolatban, akkor nem huzigálnék jobbra-balra senkit. Lehet, hogy ez az én hülyeségem, de én ezt nem tartom normálisnak.) Voltak már kirohanásaim emiatt, de mindig megnyugatott, megbeszéltük. Igyekszem nem bizalmatlan lenni hozzá, mert tudom, hogy az tönkrevág egy kapcsolatot. A telefonjába bármikor be tudok lépni, ha kell, épp ezért azt érzem, hogy be vagyok mindenbe "avatva", és nem szeretnék visszaélni a bizalmával. Ti mit tennétek a helyemben?

2017. szept. 17. 21:38
1 2
 11/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
87%

Én is csatlakozom a többiekhez! Simán letölteném a tindert, "segítek a barátnőmnek pasizni" jeligével, és még lelkesen is mutatnám mennyi matchem van :D

Azt ha kikel magából... akkor kb be is vallotta, hogy "Szivi, te kevés vagy ide, mint Hattyúk tavában az iszap"

2017. szept. 17. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Húú hàt ez kemény .:DAz exem sem titkolta hogy fenn volt társkeresőn a nevek csak ugy sorakoztak de nem véletlenül lett az exe.Figyelj én nem venném komolyan ezt a palit ha szeret akkor nem tinderezik eszeagàban sincs egyik haverja kedvéért tinderezni.Meg különben is nem sok ész kell hozzà hogy az emberfia lánya megtanuljon jobbra meg balra húzni.:D
2017. szept. 18. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
A helyzet egyértelmű... Te is tudod... Rád unt, vagy kalandra vágyik... Ne hidd el a kamu szövegeket, a pasik jól szédítenek...(igen a lányok is...) Mondhat Neked szép hazugságokat, de csak azért hiszel neki, mert nyílván ezt is szeretnéd hinni, amit állít. Most írhatnám Neked azt, hogy ennek függvényében, megbeszélheted ezt Vele, hogy mi romlott el, de még ha sikerül is rendbe hozni a dolgot, ha ez a pasi fél év után már Tinderezni kezdett, mi lesz Veletek jó pár év múlva? A bizalom nem fog soha visszaépülni, mindig ott fog ülni a válladon a kisördög, hogy "de mi van ha..." és ő pedig boldogan kezdi majd újra a kalandozást idővel, nagyobb óvatossággal... Tudod jobb csírájában.
2017. szept. 18. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
A barátomnak is volt :D mondtam neki törölje le nem akarta :D aztan letöltöttem en is elszorakoztam vele mindig amikor látta is ....kiderült amit eddig is tudtunk en kelendőbb vagyok utána le is törölte gyorsan ;)
2017. szept. 18. 17:36
 15/15 anonim válasza:
40%

Huh. Hát érdekes egy ügy.

Azt felejtsd el hogy a barátjának akart segíteni. Én nem mondom azt, hogy 100%-ban biztos hogy rád unt vagy megcsal, mert benne van a pakliban hogy esetleg kipróbálta csak az appot. Bár ez közel sem olyan biztos.

Szerintem mindenképpen beszéld meg vele. Ez nem féltekenység, van okod félteni a párkapcsolatodat. Nem igazán vagyok otthon ezen a témán (igazából elég fiatal vagyok én még a kapcsolatokhoz),de a helyedben én biztos hogy leülnék megbeszélni a dolgokat. Ha esetleg szeretnél vele kiszúrni vagy csak szórakoznal, akkor mint ahogy fentebb leírták, próbáld ki ezt a fordul a kocka dolgot, vagy például kérdezz ra hogy na, sikerült már becsajoztatni a haverod? :D

Sok sikert!

13/L

2017. szept. 18. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!