Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korrekt lenne az, hogy tinderen ne csak a férfiak kezdeményezzenek hanem a nők is?
Úgy érzem 21. században cikinek érzem, hogy ezzel kell foglalkoznom. Van egy 21. századi applikáció és még ott is 19. század előtti maradiságok vannak, mint "had ne én írjak egy férfira", "férfinak kell kezdeményezni", "szedjétek össze tökeiteket.
Egy két alkalommal kezdeményeztek nálam beszélgetést, de a legtöbbször én kezdeményeztem.
El fog odáig jutni egyszer a közgondolkodás, hogy nem az a fontos, hogy ki kezdeményezzen, hanem ha szimpatikusak egymásnak akkor mindegy ki kezdi? Elavult szokásokat felesleges erőltetni.
Oké, akkor legközelebb, majd a páromnak átadom a menstruációs fájdalmaimat, hisz a 21. században vagyunk, biztos már fejlett annyira a technika, hogy pl. ők is tudjanak gyereket szülni, vagy menstruálni. (irónia)
Azt csinálsz, amit akarsz. Ez a baj a 21. századdal. Hogy már lassan nem lesznek különbségek a nemek között. Pl. a nők úgy vedelnek alkoholt és úgy káromkodnak, mint a pasik, a pasik meg annyi időt töltenek a külsejükkel és a tükör előtt mint a nők.
De sebaj, nyugodtan cserélődjenek csak fel a nemek.
Azért egyes dolgokban jó lenne, ha megmaradnának a hagyományok.
az kezdeményez aki akar! De ha már bejössz a csajnak külsőre -mert ezt jelenti a match- akkor rohadtul nem nehéz ráírni. minden szavadat kajálni fogja!
Jó, ez nem igaz, mert költői túlzás, de a lényeg, hogy előnyből indulsz így is, nem elég?
"Ez a baj a 21. századdal. Hogy már lassan nem lesznek különbségek a nemek között."
Biztos, hogy ez a baj a 21. századdal? Nem az, hogy kínai gyerekek 20 centért dolgozni reggeltől estig? Vagy hogy feléljük a Föld tartalékait? Vagy hogy az emberek félelmeire apellálva lehet politikai hatalomhoz jutni? Estig lehetne sorolni a 21. század azon problémáit, amik sokkal fontosabbak, minthogy ki kezdeményezzen Tinderen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!