Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korrekt lenne az, hogy tinderen ne csak a férfiak kezdeményezzenek hanem a nők is?
Úgy érzem 21. században cikinek érzem, hogy ezzel kell foglalkoznom. Van egy 21. századi applikáció és még ott is 19. század előtti maradiságok vannak, mint "had ne én írjak egy férfira", "férfinak kell kezdeményezni", "szedjétek össze tökeiteket.
Egy két alkalommal kezdeményeztek nálam beszélgetést, de a legtöbbször én kezdeményeztem.
El fog odáig jutni egyszer a közgondolkodás, hogy nem az a fontos, hogy ki kezdeményezzen, hanem ha szimpatikusak egymásnak akkor mindegy ki kezdi? Elavult szokásokat felesleges erőltetni.
FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK kategóriában vagyunk. Nem pedig politikai és gazdasági kategóriában!!!
Mondatokat tudni kéne értelmezni és nem csak a saját egódat fényesíteni, hogy beleköss a másikba teljesen nem odaillő dologgal hogy megmutasd hogy a másik hibázott.
Bocsi kicsi szívem. Máshol puffogtasd a tudálékosságodat!
A menstruáció biológia, nem hagyomány.
De persze könnyebb kisarkítani és belekötni a másikba.
Hagyomány pl. férfi kezdeményez, udvarol, fizeti az első randit, tisztelettudóan viselkedik...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!