Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom fenn van Tinderen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fenn van Tinderen. Mi van?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, tudok a Tinder felhasználójáról, azt mondta, hogy azért töltötte le, hogy egy barátjának segítsen becsajozni. Ennek ellenére látom(mutatja..) hogy vannak matchei, és ez nekem iszonyatosan rosszul esik. ( Ha nekem lenne Tinderem, és jól érezném magam egy kapcsolatban, akkor nem huzigálnék jobbra-balra senkit. Lehet, hogy ez az én hülyeségem, de én ezt nem tartom normálisnak.) Voltak már kirohanásaim emiatt, de mindig megnyugatott, megbeszéltük. Igyekszem nem bizalmatlan lenni hozzá, mert tudom, hogy az tönkrevág egy kapcsolatot. A telefonjába bármikor be tudok lépni, ha kell, épp ezért azt érzem, hogy be vagyok mindenbe "avatva", és nem szeretnék visszaélni a bizalmával. Ti mit tennétek a helyemben?

2017. szept. 17. 21:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Én akkor Tindereztem kapcsolatban, amikor dugni akartam mással is.

Vannak női idiótaságok, amikor valaki túlságosan és feleslegesen féltékeny. De ez nem az. Ha Tinderen van, akkor tuti dugna mással, ha jön a lehetőség. Ez így nem lesz jó neked.

2017. szept. 17. 21:40
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
"tudok a Tinder felhasználójáról, azt mondta, hogy azért töltötte le, hogy egy barátjának segítsen becsajozni. " - köszi, ez a hét vicce 😂 nyilván csakis azért...
2017. szept. 17. 21:43
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Azért töltötte le, hogy a barátjának segítsen csajozni...hápersze...Jó duma, és te elhitted.

A kedves barátod akar csajozni, Ennyi a történet.

2017. szept. 17. 21:46
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem eleg korrekten viselkedsz, ha ezek utan is tinderezik akkor nem erdekli hogy neked ez rosszul esik. Azt meg mar te tudod hogy akarsz-e olyannal lenni akit nem erdekelnek az erzeseid.
2017. szept. 17. 21:48
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Ahhoz NEKI minek Tinder, hogy a barátjának segítsen?

Na és minek matchel? Tanítja a havert, hogy ha joooobbbraaa húzzzzooood, és ő is téged, akkor bematcheltek?

Nem stimmel a sztori. Szerintem te magad is tudod, hogy van okod bizalmatlannak lenni.

21/L

2017. szept. 17. 21:49
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Szakíííííts ha mersz, ha bírsz, ha tudsz, ha van benned annyi szusz...

Figyelj..lebukott, ennyi a bizalom már oda, meg nem erről szól a bizalom, hogy beavat a csajozásba, ez inkább ilyen "mosom kezeim" a részéről, hogy ne legyen bűntudata.

Haver fogyatékos, hogy segíteni kell neki csajozni??

Ő csajozik, baj van a kapcsolatotokkal, vagy baja van magával. Adj neki időt meg teret és hagyd el.

2017. szept. 17. 21:52
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

Az exem is a baratjanak keresett csajt 15 eve a szexrandi.hu -n :-D

Nehogy bevedd ezt a dumat, en is rafaztam!

2017. szept. 17. 21:53
 8/15 anonim ***** válasza:
6%

"Ti mit tennétek a helyemben?"

Erős önuralmat gyakorolnék, merthogy így lapátra leszek téve.

"Igyekszem nem bizalmatlan lenni hozzá.."

Vs.

"Voltak már kirohanásaim emiatt..."

(És hát ugye most is itt puffogsz, meg kérdezősködsz.)

Hát ez kérlek nem igyekezet, hanem túró: a telefonját lesed, meg időnként balhézol vele. Holott mindenbe be vagy avatva.

Szerinted ez az út affelé vezet, hogy letörölje a telefonjáról azt a tindert, vagy maradjon a tinder és téged "töröljön le"?

1. Telefonkukkolást elfelejteni

2. Féltékenykedést befejezni

3. Élvezni ami van - és amíg van.

2017. szept. 17. 22:27
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

"Ti mit tennétek a helyemben?"

Segítenék egy barátnőmnek bepasizni.

2017. szept. 17. 22:28
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Mondd neki, hogy egy barátnőd megkért, hogy segíts neki bepasizni, és töltsd le te is. És figyeld a reakcióját...
2017. szept. 17. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!