Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fenn van Tinderen. Mi van?
Én akkor Tindereztem kapcsolatban, amikor dugni akartam mással is.
Vannak női idiótaságok, amikor valaki túlságosan és feleslegesen féltékeny. De ez nem az. Ha Tinderen van, akkor tuti dugna mással, ha jön a lehetőség. Ez így nem lesz jó neked.
Azért töltötte le, hogy a barátjának segítsen csajozni...hápersze...Jó duma, és te elhitted.
A kedves barátod akar csajozni, Ennyi a történet.
Ahhoz NEKI minek Tinder, hogy a barátjának segítsen?
Na és minek matchel? Tanítja a havert, hogy ha joooobbbraaa húzzzzooood, és ő is téged, akkor bematcheltek?
Nem stimmel a sztori. Szerintem te magad is tudod, hogy van okod bizalmatlannak lenni.
21/L
Szakíííííts ha mersz, ha bírsz, ha tudsz, ha van benned annyi szusz...
Figyelj..lebukott, ennyi a bizalom már oda, meg nem erről szól a bizalom, hogy beavat a csajozásba, ez inkább ilyen "mosom kezeim" a részéről, hogy ne legyen bűntudata.
Haver fogyatékos, hogy segíteni kell neki csajozni??
Ő csajozik, baj van a kapcsolatotokkal, vagy baja van magával. Adj neki időt meg teret és hagyd el.
Az exem is a baratjanak keresett csajt 15 eve a szexrandi.hu -n :-D
Nehogy bevedd ezt a dumat, en is rafaztam!
"Ti mit tennétek a helyemben?"
Erős önuralmat gyakorolnék, merthogy így lapátra leszek téve.
"Igyekszem nem bizalmatlan lenni hozzá.."
Vs.
"Voltak már kirohanásaim emiatt..."
(És hát ugye most is itt puffogsz, meg kérdezősködsz.)
Hát ez kérlek nem igyekezet, hanem túró: a telefonját lesed, meg időnként balhézol vele. Holott mindenbe be vagy avatva.
Szerinted ez az út affelé vezet, hogy letörölje a telefonjáról azt a tindert, vagy maradjon a tinder és téged "töröljön le"?
1. Telefonkukkolást elfelejteni
2. Féltékenykedést befejezni
3. Élvezni ami van - és amíg van.
"Ti mit tennétek a helyemben?"
Segítenék egy barátnőmnek bepasizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!